Ο Λευτέρης Κοσμόπουλος νέος Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού, Πολεοδομικών Θεμάτων και Εφαρμογών Περιφέρειας Αττικής


 Λ. Κοσμόπουλος: «Με την ευθύνη που μου δίνουν οι 11.500 πολίτες της Δυτικής Αττικής, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με έφεραν για δεύτερη συνεχή φορά στην 1η θέση σε ψήφους, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω καθημερινά για τις νέες αυξημένες αρμοδιότητες μου στην Περιφέρεια Αττικής και δε θα σταματήσω ούτε μέρα να στέκομαι δίπλα στους συμπολίτες μου στη Δυτική Αττική»

Ο Λευτέρης Κοσμόπουλος ορίστηκε νέος Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού, Πολεοδομικών Θεμάτων & Εφαρμογών όλης της Περιφέρειας Αττικής, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά.

Ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη πορεία του στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, με μεγάλα έργα για κάθε γωνιά της περιοχής, και έχοντας την 1η θέση σε ψήφους στη Δυτική Αττική, ο Λευτέρης Κοσμόπουλος συνεχίζει, με την απόφαση του Περιφερειάρχη Ν. Χαρδαλιά, στην νέα του θέση, με νέες και αυξημένες αρμοδιότητες, αλλά και συνεχώς στο πλευρό των πολιτών της Δυτικής Αττικής.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού, Πολεοδομικών Θεμάτων & Εφαρμογών Περιφέρειας Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος αναφέρει: «Ξεκινάμε μαζί ένα νέο κεφάλαιο για όλη την Αττική μας.

Η θέση του Αντιπεριφερειάρχη Χωρικού Σχεδιασμού, Πολεοδομικών Θεμάτων & Εφαρμογών όλης της Περιφέρειας Αττικής με τιμά και με γεμίζει ευθύνη για να συνεχίσουμε μαζί.

Ευχαριστώ ειλικρινά τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

Η Δυτική Αττική είναι το σπίτι μας. Έχουμε κάνει πολλά βήματα μπροστά, πολλή και σκληρή δουλειά για να την αλλάξουμε. Μετά από 4,5 χρόνια στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, αφήνω πίσω μου, μελέτες και έργα που θα συνεχιστούν, συγκεκριμένο και απτό έργο.

Με την ευθύνη που μου δίνουν οι 11.500 πολίτες της Δυτικής Αττικής, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με έφεραν για δεύτερη συνεχή φορά στην 1η θέση σε ψήφους, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω καθημερινά για τις νέες αυξημένες αρμοδιότητες μου στην Περιφέρεια Αττικής και δε θα σταματήσω ούτε μέρα να στέκομαι δίπλα στους συμπολίτες μου στη Δυτική Αττική.

Συνεχίζουμε μαζί για την Αττική, το μεγάλο μας σπίτι. Για όσα αξίζουμε και πρέπει να πετύχουμε.

Με σκληρή δουλειά, με τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, προχωράμε δυναμικά, με πολλά έργα για όλους, κάθε μέρα, να κάνουμε βήματα μπροστά».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου