Σε πανηγυρικό κλίμα με πολλές ευχές η Βασιλόπιτα του ΔΑΣ Ζεφυρίου

Σε πανηγυρικό κλίμα και με δεκάδες ευχές πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2024, η κοπή της Βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου ΔΑΣ Ζεφυρίου.

Την εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμα αποκαλώντας την “Γιορτή χαράς”, ο Πρόεδρος της μεγάλης οικογένειας του ΔΑΣ, Βασίλης Νικολαΐδης ο οποίος επεσήμανε πως η “φανέλα” του Αθλητικού Συλλόγου έχει μια βαριά ιστορία που μετρά 30 χρόνια.

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό ο Πρόεδρος τόνισε ότι αυτή τη στιγμή ο ΔΑΣ απαριθμεί 240 αθλητές και αθλήτριες με 8 προπονητές, στα Τμήματα Ποδοσφαίρου, Χάντμπολ, Πάλης και Αεροβικής Γυμναστικής.

Μίλησε επίσης για τους σπουδαίους στόχους που επιτεύχθηκαν την χρονιά που πέρασε με νέες αθλητικές υποδομές αλλά και μεγάλες διακρίσεις, χάρη στην ολόπλευρη στήριξη του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, των Αντιδημάρχων που Προέδρου Αθλητισμού – Πολιτισμού, Βουλευτών αλλά και ανθρώπων που στηρίζουν τον ΔΑΣ και το έργο του, ηθικά και υλικά.

Ο Πρόεδρος εξάλλου έκοψε την πίτα που ευλόγησε ο Πατέρας Άγγελος Κανέλλος, περιστοιχισμένος από όλα τα δραστήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους υπεύθυνους των αθλητικών Τμημάτων.

Δείτε τις ακριβώς είπε, στο παρακάτω βίντεο


Από τους επίσημους, πρώτος ανέβηκε στο Βήμα ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος ευχήθηκε σε αθλητές, προπονητές και Διοίκηση του ΔΑΣ να έχουν μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες και αφιέρωσε το κομμάτι του σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στο αθλητικό κίνημα του Δήμου Φυλής, τον συνονόματο του Χρήστο Κ. Παππού.


Τις θερμές ευχές τους επίσης με την υπόσχεση να εξακολουθήσουν να βρίσκονται κοντά στον Σύλλογο και να συνδράμουν το έργο του, έδωσαν ο Βουλευτής Ν.Δ Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος και Θανάσης Σχίζας, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, η Αντιδήμαρχος Χρυσούλα Κουράση, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου και Προπονητής πάλης του ΔΑΣ Διονύσης Κατηφόρης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι (Ζεφυρίου) Κώστας Ρίζος και (Άνω Λιοσίων) Δημήτρης Κοσιφόπουλος και ο διαχρονικός υποστηρικτής του αθλητισμού στον Δήμο Φυλής Χρήστος Κ. Παππούς.

Από κει και πέρα η βραδιά κύλησε υπέροχα με καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και γλέντι στο οποίο πρωταγωνιστές υπήρξαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΔΑΣ.

Ακολουθούν βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου