Με ευχές και βραβεύσεις η κοπή της Βασιλόπιτας των Παλαιμάχων Εθνικού Πανοράματος και του Α.Ο ΠΑΡΝΗΘΑΣ

Με τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού έκοψαν από κοινού την βασιλόπιτα τους οι Παλαίμαχοι του Εθνικού Πανοράματος και του Α.Ο. ΠΑΡΝΗΘΑΣ, το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου 2024.

Στην βραδιά που ήταν γεμάτη από ευχές και βραβεύσεις έδωσαν επίσης το “παρών”, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Αντωνόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης.

Φιλόξενοι οικοδεσπότες της βραδιάς ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Πανοράματος Γιάννης Σκουτέλης, του Αθλητικού Ομίλου ΠΑΡΝΗΘΑΣ Γιάννης Διονυσόπουλος καθώς και όλα τα μέλη των Δ.Σ. φρόντισαν ώστε να μην λείψει τίποτα, από κανέναν.

Στο πλαίσιο της λαμπερής αθλητικής βραδιάς έγιναν και βραβεύσεις σε σημαντικούς ανθρώπους και των δύο Αθλητικών Σωματείων.

Ακολουθεί αυτούσιο το Ευχαριστήριο που αναφέρεται σε όλους εκείνους που τίμησαν τη βραδιά με την παρουσία τους καθώς και στα τιμώμενα πρόσωπα:

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και όσους βρέθηκαν κοντά μας .

Τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού , τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αντωνόπουλο Γιώργο, τον Αντιδήμαρχο Αβράμη Γιώργο,τον αναπληρωτή δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαυροειδή Γιώργο ,τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Αθηνών Σαρηδημητρίου Στέλιο και τα μέλη του Δ.Σ ,τον πρόεδρο των παλαιμάχων Ακράτητου Θειακούλη Γιάννη ,τον Πρόεδρο των παλαιμάχων Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων Διαμαντή Παναγιώτη ,τον πρόεδρο Εθνικού Πανοράματος Μαλανδρίνο Φάνη ,τον πρόεδρο της Ζωφριάς Γκούβρα Γιώργο ,τον πρόεδρο του Α.Ο ΠΑΡΝΗΘΑΣ Διονυσόπουλο Γιάννη,τους προπονητές Ράλλη Χρήστο, Τσιάκαλο Αχιλλέα, Αδάκτυλο Γιώργο που είναι και αρχηγός της ομάδας μας .

Ευχάριστη έκπληξη ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ ΕΥΝΙΚΟΣ Χρήστος Παππούς καθώς έφερε μαζί του και τις ξένες παίκτριες της ομάδας που έδωσαν ρεσιτάλ στο χορό. Ο Χρήστος είναι και Γραμματέας στην ομάδα μας όποτε τον ευχαριστούμε διπλά.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της δεξίωσης στους οποίους θα αναφερθούμε εκτενέστερα σύντομα.

Τέλος ευχαριστούμε τον υπεύθυνο ακαδημιών του Α.Ο ΠΑΡΝΗΘΑΣ Χρήστο Πιπίνη που έχουμε την τιμή να τον έχουμε και συμπαίκτη στην ομάδα μας .

Τιμήθηκαν ο ΑΛΚΗΣ ΣΚΕΥΗΣ για την προσφορά του στον ΑΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ , ο Τόλης Αποστόλου για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο , ο Αξούριστος Κώστας και ο Τουρνάς Δημήτρης για την προσφορά τους στην ομάδα μας .

Καλή χρονιά με υγεία .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου