Τις ευχές του στην Βασιλόπιτα του Συλλόγου Ποντίων Φυλής έδωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς


Στην πατροπαράδοτη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Φυλής “η Τραπεζούντα” βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς επικεφαλής εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής.

Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας της Ιεράς Μονής Παναγίας Κανάλας Φυλής Πατήρ Συμεών Αδάκτυλος ο οποίος και μετέφερε τις ευχές του κτήτορα και Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ρωγών κ.κ. Δωρόθεου.

Τον κόσμο καλωσόρισε στη φιλόξενη στέγη των Ποντίων Φυλής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. , Γιάννης Παπαδόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους και στο ιερό καθήκον του Συλλόγου, που είναι η διάδοση και την μεταλαμπάδευση της παράδοσης του Ποντιακού Ελληνισμού στις νεότερες γενιές.

Αυτό φάνηκε και λίγο αργότερα στην εμφάνιση των παιδιών του χορευτικού που κέρδισαν τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κατά τον επιγραμματικό χαιρετισμό του ευχήθηκε στα μέλη του συλλόγου και στο κόσμο του να έχουν υγεία και μια καλή χρονιά και αφιέρωσε το κομμάτι του στην μητέρα του Προέδρου Μαρία Παπαδοπούλου.

Ευχές έδωσαν επίσης στον Σύλλογο Αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Φυλής και εκπρόσωποι Ποντιακών Σωματείων ενώ ακολούθησε παραδοσιακό κέρασμα.

Βίντεο και φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου