Ευχές Δημάρχου και γλέντι στην Βασιλόπιτα των Αρκάδων Φυλής

Στην άκρως πετυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Αρκάδων Φυλής “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” παρευρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2024 ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος έδωσε τις ευχές του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και στον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία και καλή χρονιά και πρόσφερε το κομμάτι του, στον επί σειρά ετών πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Πραχαλιά, ο οποίος έχει αφιερώσει στον Γέρο του Μοριά πολλά χρόνια έρευνας, αποκαλύπτοντας σπάνιες πτυχές της προσωπικότητας και του αγώνα του για μια ελεύθερη Ελλάδα.

Φιλόξενος οικοδεσπότης ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Φυλής Άγγελος Σούτας, καλωσόρισε τον κόσμο και παρουσίασε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Στέφανος ενώ τα παιδιά του χορευτικού έδωσαν με το χορό τους ένα μικρό μόνο δείγμα, από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο και ξεσήκωσαν τον κόσμο στο παραδοσιακό γλέντι που ακολούθησε.

Τον Σύλλογο των Αρκάδων τίμησαν με την παρουσία τους κι έδωσαν τις ευχές τους επίσης, εκπρόσωποι της Βουλής, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι κι εκπρόσωποι Πολιτιστικών Φορέων.

Βίντεο από τον χαιρετισμό του Δημάρχου και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου