Στον τραυματισμένο αθλητή Θωμά Παρτάλη αφιερώθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς

Με το βλέμμα στραμμένο στον αθλητή Θωμά Παρτάλη, που αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο τραυματισμό λόγω τροχαίου, και τα βίαια επεισόδια στον Ασπρόπυργο που σημάδεψαν πρόσφατα τον κόσμο του τοπικού πρωταθλήματος, έκοψε, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της ανδρικής ομάδας και των Ακαδημιών του ο Αθλητικός Όμιλος Ζωφριάς.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Γκούβρας αφού καλωσόρισε τον κόσμο αφιέρωσε την εκδήλωση στον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην ομάδα. Παράλληλα καυτηρίασε τα επεισόδια στον Ασπρόπυργο τονίζοντας πως η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και εξέφρασε την ελπίδα πως η κατάσταση σύντομα θα βελτιωθεί.

Δύσκολη χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά για τα τοπικά πρωταθλήματα ο Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού, συνεχάρη τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και επαναβεβαίωσε τη στήριξη του Δήμου στον αθλητικό όμιλο.

Τη στήριξή τους στην ομάδα και τις ευχές τους εξέφρασαν ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Βαγγέλης Λιάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φυλής Γιώργος Αντωνόπουλος, η Αντιδήμαρχος Χρυσούλα Κούραση, ο Αναπληρωτής Δημάρχου στον τομέα των παιδικών και βρεφικών σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο τέως Δήμαρχος Άνω Λιοσίων Βαγγέλης Χριστοφιλάκης, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής και αθλητικοί παράγοντες και χορηγοί της ομάδας.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου π. Ιγνάτιος Μιλτιάδους.

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου