Με ευλογία και θετική ενέργεια η Βασιλόπιτα των εργαζομένων του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Με ευλογία και φορτισμένοι με θετική ενέργεια έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια Στο Σπίτι» του Δήμου Φυλής καθώς πρώτα επισκέφτηκαν τη Μονή Κλειστών Φυλής όπως και πέρσυ, στη συνέχεια απόλαυσαν τον καφέ τους σε γνωστό café της Χασιάς και στο τέλος μοιράστηκαν ευχές, πλούσιο γεύμα με ζωντανή μουσική, κέφι και χαρά μαζί με τους εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε μια πολύ όμορφη ταβέρνα της περιοχής .

Η κοπή της πίτας έγινε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Αναπληρωτή Δημάρχου σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής κου Γεώργιου Αντωνόπουλου, της Διευθύντριας Κοινωνικής Φροντίδας κας Ιωάννας Λιόση και του Διευθυντή Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κου Γιάννη Τέγου.

Η σημαντικότητα του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου τονίστηκε από τους ομιλούντες, όπως και η σημασία της συνεργασίας όλων των εργαζομένων αλλά και το πόσο σημαντικό είναι το να επιτελεί κάποιος το έργο που αναλαμβάνει με αγάπη για το αντικείμενό του και τους συνανθρώπους του.

Την κοπή της πίτας ακολούθησε κλήρωση δώρων με πολλά ονόματα τυχερών. Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι γλέντησαν με την καρδιά τους καταθέτοντας την μεγάλη ευχαρίστησή τους για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε.

Με αφορμή τη κοπή της πίτας, η Διεύθυνση Κοινωνικής Φροντίδας για τη υποστήριξη του Προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ εύχεται για άλλη μια φορά σε όλους τους Δημότες ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κι ειδικά προς τα άτομα Τρίτης Ηλικίας ξαναστέλνει το μήνυμα ότι βρίσκεται δίπλα τους τις ώρες που το χρειάζονται, ανανεώνοντας τη σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου