Εγκάρδιες ευχές με τους εργαζόμενους αντάλλαξε ο Δήμαρχος Φυλής στην Βασιλόπιτα του Σωματείου

Εγκάρδιες ευχές με τους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής αντάλλαξε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στην εκδήλωση του Σωματείου για την κοπή της Βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Νικολάου.

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους επεσήμανε πως η συνεργασία του μαζί τους μετρά πλέον πολλά χρόνια, αρχής γενομένης από το 2007, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά “Μαζί θα περπατήσουμε μαζί θα συνεχίσουμε. Εύχομαι ότι καλύτερο σε σας και στις οικογένειες σας” και αφιέρωσε το κομμάτι του με αγάπη σε όλους τους εργαζόμενους.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Σταυράκης από την πλευρά του, ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους να είναι καλά και να γιορτάσουν και του χρόνου όλοι μαζί κι ακόμη περισσότεροι.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στους εργαζόμενους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Αντωνόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου, Γιάννης Μαυροειδάκος, Σταμάτης Αβράμης και Σταύρος Κατσίλας, καθώς και οι εκπρόσωποι των Παρατάξεων του Σωματείου Ντίνα Νικολοθανάση (Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία) και Κατερίνα Περισοράτη (Αναξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων).

Ακολούθησε κλήρωση με πλούσια δώρα για τους εργαζόμενους.

Βίντεο με τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του Προέδρου των Εργαζομένων Νίκου Σταυράκη και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου