Βασιλόπιτα σκακιέρα έκοψε ο Όμιλος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΙΑΠΕΡΑΣ

 Σε οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ο Σκακιστικός Όμιλος "Τριαντάφυλλος Σιαπέρας" στο χώρο που έχει παραχωρήσει στο σύλογγο Ζωφριάς ο Δήμος Φυλής και βρίσκεται πάνω από το ΚΕΠ Ζωφριάς.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Νικήτας Στέφανος αφού καλοσώρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του εξέφρασε τη χαρά του για την άνοδο της ομάδας σε μεγαλύτερη κατηγορία και εκτίμησε πως και η φετινή χρονιά θα είνα αποδοτική . Αναφερόμενος στις δράσεις του συλλόγου ευχαρίστησε το Δήμο Φυλής που συνδράμει με υλικοτεχνική βοήθεια την οποία χαρακτήρισε πολύτιμη καθώς και τους δωρητές αλλά τους γονείς που με τις συνδρομές τους κρατούν ζωντανό το σύλλογο τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά να συμμετέχουν σε αυτό το δύσκολο αλλά και γοητευτικό άθλημα

Η εκδήλωση άνοιξε με την προβολή βίντεο με τις δράσεις του συλλόγου και τη συμμετοχή του σε αγώνες σε όλη του τη διαδρομή μέχρι σήμερα. Ακολούθησε χαιρετισμός του προέδρου, του Αντιπροέδρου και του εφόρου του συλλόγου, βραβεύτηκαν αθλητές για την επίδοσή του και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γενική συνέλευση των μελών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου