Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Η Ανασυγκρότηση και Επανεκκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προχωρά δυναμικά σε ολόκληρη την Δυτική Αττική

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Άνω Λιοσίων Φυλής σημείωσε σημαντική παρουσία και συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής, ενισχύοντας έτσι το δημοκρατικό πλαίσιο και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών.

Με υψηλό ποσοστό συμμετοχής και αφοσίωσης, η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Άνω Λιοσίων Φυλή συνέβαλε στη διαμόρφωση μιας προοδευτικής και αντιπροσωπευτικής Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία αντανακλά τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες των πολιτών της περιοχής μας.

Η πρόσφατη ανασυγκρότηση και επανεκκίνηση της Οργάνωσης Μελών των Άνω Λιοσίων αποτυπώθηκε στην πράξη, αναδεικνύοντάς την ως έναν ισχυρό και ενεργό παράγοντα της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής, με ένα σημαντικό ποσοστό συμμετοχής, το οποίο καταγράφηκε ως το 4ο καλύτερο στη Δυτική Αττική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Άνω Λιοσίων Φυλής εκφράζει τις ευχαριστίες και την εκτίμησή του προς τα μέλη της Οργάνωσης για την ενεργό συμμετοχή τους και δεσμεύεται να συνεχίσει τον αγώνα για ένα δίκαιο και προοδευτικό μέλλον για όλους τους πολίτες της Δυτικής Αττικής.

Εκ μέρους της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άνω Λιοσίων

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου