Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Εκατοντάδες κόσμου και πολλοί επίσημοι στην κηδεία της Φανής Παππού


Εκατοντάδες συγγενών και φίλων εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στο πένθος της οικογένειας του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του αδελφού του Γιώργου, για την απώλεια της μητέρας τους Φανής, η οποία άφησε τα εγκόσμια, σε ηλικία 90 ετών, το απόγευμα της Τετάρτης, 20 Μαρτίου 2024. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το θλιβερό συμβάν πολλοί έσπευσαν στο πατρικό σπίτι της οικογένειας για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους και συντροφεύσουν την οικογένεια στη δύσκολη βραδιά.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 21ης Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα. Στην τελετή συμμετείχαν, επίσης, ιερωμένοι απ’ όλες τις ενορίες του Δήμου Φυλής καθώς και η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Ντάρδιζας. 

Ανάμεσα στους συγγενείς και φίλους παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κλεάνθης Βαρελάς, οι Δήμαρχοι, Γαλατσίου και Πρόεδρος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) Γιώργος Μαρκόπουλος, Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, Αγίων Αναργύρων Τσίρμπας, Ασπροπύργου Γιάννης Ηλίας, οι πρώην Δήμαρχοι Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης, Άνω Λιοσίων Ευάγγελος Χριστοφιλάκης , Αχαρνών Σπύρος Στριφτός, Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου και Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών Νίκος Δαμάσκος, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “’Ολοι Μια Πόλη” του Δήμου Αγίων Αναργύρων Αλέξανδρος Σαμόλης, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής και τα Τοπικά Συμβούλια Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής. Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε επίσης ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας ενώ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Κοινωνικών Φορέων του τόπου.

Μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία οι συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν, πεζή, κατά το έθιμο, την εκλιπούσα στην τελευταία της κατοικία, στο Παλαιό Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων.

Ακολούθως η οικογένεια πρόσφερε στους παρισταμένους καφέ στα παραδοσιακά καφενεία της Πλατείας Μητροπόλεως κι εν συνεχεία γεύμα στην παραδοσιακή ταβέρνα ΑΒΡΑΜΗΣ στη Φυλή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια πενθούσε από τις 2 Μαΐου 2023 την απώλεια του Σπύρου Παππού, συζύγου της εκλιπούσας και πατέρα των Χρήστου και Γιώργου Παππού.

Βίντεο από το Ύστατο Χαίρε

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου