Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ακράτητος



Ο Ακράτητος, η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα των Άνω Λιοσίων έχει αναδείξει σπουδαίους ποδοσφαιριστές κι έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες, φτάνοντας στην Α’ Εθνική, όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια, στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Από το 1963 που ιδρύθηκε έχει εκπροσωπήσει επάξια την περιοχή μας, μετρώντας πολλές επιτυχίες τόσο στα τοπικά όσο και στα εθνικά πρωταθλήματα.
Με τέτοια ιστορία, δεν είναι έκπληξη μια νέα επιτυχία, όπως η φετινή πρόκριση του Ακρατήτου, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στον τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ). Άλλωστε, κάθε επιτυχία έχει τη δική της αξία κι αποτελεί λόγο για να αισθάνονται περηφάνια η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι της ομάδας.
Στον ημιτελικό της Τετάρτης 6 Μαρτίου 2024, με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων, ο οποίος αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία (Γ’ Εθνική) νίκησε, με γκολ που πέτυχε ο Σγούρη στο 86ο λεπτό, κερδίζοντας τη μια από τις θέσεις που οδηγεί στον τελικό. Την άλλη κέρδισε ο Μανδραϊκός, ο οποίος νίκησε εκτός έδρας τον Πανελευσινιακό με 2-1.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Καράβολας, Σαββουλίδης, Λάγιας, Δημητρόπουλος, Αναγνώστης, Χαραλάμπους, Παρασίδης, Αδαμόπουλος, Τουλουβασίλης, Ζγκούρι, Καλέμι (90+1′ Καρανικόλας).
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Αφουξενίδης, Παππάς, Κούτσι, Δρυμούσης(46′ Χατζάκος), Ντερμύσι, Σταφούκα, Πεκίνι (46′ Μουσκάι), Σταφάι (46′ Χατζημελετιάδης), Καραγιάννης Ι., Καραγιάννης Μ., Μπουλγκουρίδης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου