Άνω Λιόσια: Χειροπέδες σε οδηγό λεωφορείου για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας

Όλα συνέβησαν στον τερματικό σταθμό λεωφορειογραμμής και ενώ οι πόρτες ήταν κλειστές - Ο κατηγορούμενος οδηγός αφού τη θώπευσε, αποπειράθηκε να της βγάλει τα ρούχα


Πηγή: https://www.protothema.gr/

Χειροπέδες σε έναν οδηγό λεωφορείου για 
απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας γυναίκας 53 ετών πέρασαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου αστυνομικοί στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα συνέβησαν στον τερματικό σταθμό λεωφορειογραμμής της περιοχής την ώρα που το λεωφορείο βρισκόταν στο σημείο με τις πόρτες κλειστές. Τότε ο κατηγορούμενος οδηγός πλησίασε την γυναίκα που ήταν επιβάτης και άρχισε να θωπεύει το σώμα της και να της κάνει προτάσεις που αφορούσαν στην τέλεση γενετήσιων πράξεων. Στη συνέχεια μάλιστα αποπειράθηκε να της βγάλει τα ρούχα και σταμάτησε όταν η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να του ζητεί τα στοιχεία της ταυτότητας του.

Μετά την επίθεση ο άνδρας άφησε την 53χρονη σε μία στάση και συνέχισε το δρομολόγιό του. Η παθούσα απευθύνθηκε στις Αρχές και λίγο αργότερα αστυνομικοί του Τ. Α. Φυλής εντόπισαν τον οδηγό την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής και του πέρασαν χειροπέδες.

Από το Τ.Α. Φυλής κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε η γυναίκα, ενώ από τον κατηγορούμενο πραγματοποιήθηκε λήψη βιολογικού υλικού. Τα στοιχεία πρόκειται να σταλούν στη ΔΕΕ για ανάλυση.
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου