Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Με τη συμμετοχή χιλιάδων κόσμου το καρναβάλι του Δήμου Φυλής

 Μεγάλη επιτυχία γνώρισε, το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου 2023, το καρναβάλι του Δήμου Φυλής. Με τη συμμετοχή εκατοντάδων μεταμφιεσμένων, οργανωμένων σε ομάδες, και κυρίως με την παρουσία χιλιάδων κόσμου το καρναβάλι έδειξε ότι έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φυλής.

Κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης η παρέλαση των καρναβαλιστών, η οποία ξεκίνησε από την Πλατεία Μητροπόλεως, για να καταλήξει στην Πλατεία Ηρώων, με ενδιάμεσο σταθμό το Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, όπου την υποδέχθηκαν και τη χειροκρότησαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, Αντιδήμαρχοι, Αναπλ. Δήμαρχοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Με εμπνευσμένες μεταμφιέσεις οι Παιδικοί Σταθμοί, τα Τμήματα της Διεύθυνσης Πολιτιστικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων και οι Πολιτιστικοί και Εξωραϊστικοί Σύλλογοι σκόρπισαν κέφι, χορεύοντας και τραγουδώντας. Αυτούς ακριβώς ευχαρίστησε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στους Αναπλ. Δημάρχους των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου Παναγιώτη Καμαρινόπουλο και Γιώργο Κούρκουλο. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ευχήθηκε ό, τι καλύτερο και Καλή Σαρακοστή σε όλους.

Το καρναβάλι ολοκληρώθηκε με συναυλία της Ευριδίκης και του Μύρωνα Στρατή στην κατάμεστη Πλατεία Ηρώων, οι οποίοι ερμήνευσαν δικά τους ρυθμικά τραγούδια αλλά και γνωστά τραγούδια από την ελληνική ποπ και τη διεθνή ροκ σκηνή. Τη συναυλία άνοιξαν χορεύοντας βραζιλιάνικη σάλσα καλλίγραμμες χορεύτριες που έδωσαν την απαραίτητη βραζιλιάνικη νότα. Όλοι καταχειροκροτήθηκαν από το νεανικό κοινό, που με τη βοήθεια του καλού καιρού έμεινε μαζί τους μέχρι το τέλος της συναυλίας, χορεύοντας και τραγουδώντας.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης συνεργάστηκαν διάφορες υπηρεσίες του Δήμου Φυλής, όπως η Δημοτική Αστυνομία και τα Τμήματα Εργατοτεχνιτών και Καθαριότητας. Την οργανωτική ευθύνη είχε η Διεύθυνση Πολιτιστικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων υπό την καθοδήγηση του Αναπλ. Δημάρχου Γιώργου Μαυροειδή.

Χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου