Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Με τη συμμετοχή του Δημοτικού Ωδείου η φετινή σχολική γιορτή του ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων


 

Με τη σύμπραξη του Δημοτικού Ωδείου Φυλής πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, η φετινή σχολική εορτή του ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων για την επέτειο της Επανάστασης του 1821.
Τους άρτια προετοιμασμένους μαθητές του σχολείου συνέδραμαν οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Γιάννης Μανωλόπουλος και Ζαχαρίας Μαραγκός, αλλά και σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Φυλής, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα. Τη διεύθυνση του μουσικού συνόλου παραδοσιακής μουσικής είχε ο καθηγητής Γιάννης Μανωλόπουλος.
Έπαιξαν οι παρακάτω σπουδαστές:


Από πλευράς του σχολείου η Διευθύντρια Χριστίνα Χρονοπούλου και τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων είχαν την θαυμάσια ιδέα της σύμπραξης, που αφ’ ενός ανέδειξε τη σημασία της επετείου κι αφ’ ετέρου έδωσε παραστάσεις στους μαθητές, ώστε να ασχοληθούν ενεργά με τη μουσική.
Έπαιξαν οι παρακάτω μαθητές:


Το Δήμαρχο Φυλής εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Χατζητρακόσιας, ο οποίος συνεχάρη εκπαιδευτικούς, μαθητές και σπουδαστές για τη δουλειά τους. Έμπρακτο ενδιαφέρον για την εκδήλωση, λύνοντας οργανωτικά προβλήματα έδειξε η Αντιδήμαρχος, αρμόδια για το Δημοτικό Ωδείο, Χρυσούλα Κουράση η οποία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω επαγγελματικού κωλύματος.






















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου