Η Μαφία των Ρομά: Υποφέρει η Δυτική Αττική - Ληστείες, ναρκωτικά και επιθέσεις σε κατοίκους - Μενίδι, Ζεφύρι, Λιόσια και άλλες περιοχές εκπέμπουν SOS

 


Πηγή: 
https://www.newsbomb.gr/

Η φράση «κραυγή απόγνωσης» ταιριάζει απόλυτα. Η Δυτική Αττική στενάζει από τη μαφία των Ρομά, οι οποίοι λυμαίνονται τα πάντα, με τους ίδιους να λένε πως το κάνουν από... ανάγκη!

Στη Δυτική Αττική καταυλισμοί έχουν γίνει ορμητήρια με τους κατοίκους να μη μπαίνουν καν στον κόπο, σύμφωνα με τον ALPHA, να δηλώνουν τις κλοπές στην Αστυνομία καθώς αφενός η Αστυνομία δεν κάνει το ελάχιστο, αφετέρου είναι τόσες πολλές που δεν έχει νόημα!

«Δεν αφήνουν μέρα που να μην κλέψουν. Πηδάνε μέσα στις γραμμές και κλέβουν», αναφέρει στην κάμερα κάτοικος της Δυτικής Αττικής.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΟΣΕ τονίζουν πως μένει και χωρίς τρένο για ώρες η περιοχή καθώς κλέβουν καλώδια που «νεκρώνουν» τις συγκοινωνίες.

«Η Δυτική Αττική είναι το ορμητήριο βαριάς και σκληρής εγκληματικότητας που διαχέεται σε όλη την Ελλάδα. Είναι η περιοχή που ξεδιπλώνουν τη δράση τους οι συμμορίες και πηγαίνουν παντού και είναι η πιο εγκληματογόνος περιοχή», σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Οι Ρομά πλέον λειτουργούν στα πρότυπα της Μαφίας και δεν είναι μεμονωμένες ενέργειες. Η Ασφάλεια τονίζει πως οι Ρομά είναι η πλέον δυνατή εγκληματική οργάνωση, αφήνοντας πίσω άλλες εξίσου σκληρές όπως οι μαφιόζοι της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Προφανώς οι Ρομά έχουν επεκταθεί σε άλλες παράνομες δραστηριότητες, πέρα από τις κλοπές καλωδίων.

Αυτοκίνητα, κοσμήματα, ληστείες σε σπίτια είναι στο... παλμαρέ. Και φυσικά τα ναρκωτικά και τα όπλα, ιδιαίτερα στο Μενίδι, όπου τα γκέτο των Ρομά έχουν... άβατο για την αστυνομία όπου δεν τολμάει περιπολικό να μπει!

«Βρέχει» σφαίρες!

Δεν έχει περάσει παρά ένας μήνας όπου μια ακόμη σφαίρα εντοπίστηκε στο Μενίδι. Μια ακόμη βραδιά ανησυχίας. Το Newsbomb.gr φέρνει για πολλοστή φορά στη δημοσιότητα ένα θέμα, που η ΕΛ.ΑΣ. και οι τοπικοί φορείς προσπαθούν εις μάτην να σταματήσουν. Σε ένα δήμο που το 2017 βρέθηκε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας, όταν μια αδέσποτη σφαίρα από γλέντι Ρομά, σκότωσε τον Μάριο Σουλούκο, που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου του.

Οδός Αρχαίου Θεάτρου. Μόλις λίγα δεκάδες μέτρα μακριά από το 6ο Δημοτικό Αχαρνών, που ο Μάριος ξεψύχησε, μια σφαίρα καρφώθηκε (κυριολεκτικά) στο καπό ενός οχήματος.

Η δε σφαίρα, έπεσε με τέτοια σφοδρότητα στο μέταλλο του ασημένιου οχήματος που σφήνωσε, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το Newsbomb.gr:Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του οχήματος προσπάθησε να αφαιρέσει τη σφαίρα με το χέρι αλλά προφανώς δεν βγαίνει ενώ δεν κάλεσε την αστυνομία καθώς το «τέρας» της γραφειοκρατίας τρομάζει τους πολίτες που προτιμούν να σιωπούν παρά να καταφεύγουν στις Αρχές ακόμη και για τέτοιες περιπτώσεις. Ουσιαστικά φοβούνται πως θα βγουν και... μπλεγμένοι!

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος προφανώς δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του, αρκέστηκε να πει στο Newsbomb.gr«Ευτυχώς που δεν έπεσε σε κανά κεφάλι»!

Γιατί, δυστυχώς οι κάτοικοι στο Μενίδι εκεί έχουν φτάσει. Να μακαρίζουν τις τύχες τους που οι σφαίρες καταστρέφουν τις περιουσίες τους και όχι τις ζωές τους...

Να σημειωθεί πως τα περιστατικά άσκοπων πυροβολισμών στο Μενίδι και τις γύρω περιοχές, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, συνεχίζονται με... αμείωτους ρυθμούς ενώ οι κάτοικοι καταγγέλλουν την ελλιπέστατη αστυνόμευση.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, πως το Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών είναι υποστελεχομένο καθώς η πλειοψηφία των αστυνομικών ζητούν μετάθεση οπουδήποτε αλλού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου