Ντυμένη νύφη κίνησε για το τελευταίο της ταξίδι η 28χρονη Κυριακή Γρίβα

 Ντυμένη στ’ άσπρα και με τις καμπάνες να χτυπούν χαρμόσυνα κατά την έξοδο της από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, όπως το ζήτησε ο τραγικός πατέρας της, κίνησε η 28χρονη Κυριακή Γρίβα για το τελευταίο της ταξίδι.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024 σε κλίμα βαθιάς οδύνης και ανείπωτης θλίψης. Το λευκό της φέρετρο σήκωσαν στους ώμους, ο απαρηγόρητος πατέρας της Σάκης Γρίβας και οι θείοι της.

Το ύστατο χαίρε τελέστηκε προεξάρχοντος του Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα.

Από την αρχή ως το τέλος της τελετής βρέθηκε κοντά στην οικογένεια ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. Παρέστησαν επίσης η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, Αντιδήμαρχοι, πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής κι εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Μαζικών Φορέων του τόπου.

Το θλιβερό γεγονός καλύφθηκε επίσης δημοσιογραφικά από δεκάδες κάμερες τηλεοπτικών σταθμών και από φωτορεπόρτερ πολλών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Τραγικά πρόσωπα η πολυμελής οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συμμαθητές και οι συνάδελφοι, που βρέθηκαν κοντά στην Κυριακή για το Στερνό Αντίο. Τα δάκρυα ένωσε μαζί τους,  μια ολόκληρη κοινωνία που θρηνεί για το χαμόγελο που έσβησε πρόωρα.

Στο νέο Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων γράφτηκε ο επίλογος του δράματος με τον κόσμο να φωνάζει στην Κυριακή “Καλό ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων”…







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου