Με πασχαλινά είδη και λαμπάδες για τα παιδιά η διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Πασχαλινά είδη και λαμπάδες και δώρα για τα παιδιά εξασφάλισε και φέτος η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής για τις περίπου 900 οικογένειες – δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Συγκεκριμένα, εμπλουτισμένη με όλα τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι είναι η τακτική διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου που ξεκίνησε την Τετάρτη 24 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, ενώ η Κοινωνική Υπηρεσία φρόντισε και φέτος να μη λείψει το χαμόγελο από τα χείλη των παιδιών, στα οποία προσφέρει όμορφα διακοσμημένες λαμπάδες και υπέροχα παιχνίδια.

Ειδικότερα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φυλής διανείμει, με ίδιους πόρους, τρόφιμα παντοπωλείου σε 902 οικογένειες που αριθμούν συνολικά 1.570 άτομα. Προσφέρονται ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, ντοματάκι κονσέρβα, ρύζι, φακές, φασόλια, αλεύρι και ελαιόλαδο. Επίσης, προσφέρονται τυροκομικά προϊόντα (φέτα και γραβιέρα), καθώς και απορρυπαντικά.

Παράλληλα, ενόψει του Πάσχα, το καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου εμπλουτίστηκε με κρέας (αρνί), τσουρέκια και αυγά. Όλα τα είδη προσφέρονται σε ποσότητες ανάλογες των μελών της κάθε οικογένειας.

Τέλος, και φέτος, η Κοινωνική Υπηρεσία, εξασφάλισε λαμπάδες και παιχνίδια για όλα τα παιδιά των δικαιούχων, ηλικίας έως 12 ετών.


“Είμαστε εμπράκτως δίπλα στους οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας και ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες, ακόμη περισσότερο, εξασφαλίζοντάς τους ένα πλήρες πασχαλινό γεύμα. Εύχομαι σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση με υγεία”, τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

“Συνεχίζουμε συστηματικά μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο έχει υποστηρίξει μέχρι σήμερα με επιτυχία χιλιάδες συνδημότες μας που έχουν ανάγκη, με στόχο να μη μένει κανείς στο περιθώριο”, τόνισε ο αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργος Αντωνόπουλος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου