«Ιδανικοί οικοδεσπότες» Δήμος Φυλής και Εύνικος για τις Εθνικές 3×3

 

Στο Στάδιο Εύνικος ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι εθνικές ομάδες 3×3 Ανδρών και Γυναικών, πριν από τη συμμετοχή τους σε διεθνή τουρνουά στη Γαλλία.

Τριήμερο εντατικών προπονήσεων στο μπασκετικό «σπίτι» του Εύνικου, στον δήμο Φυλής, για τις διεθνείς αθλήτριες και τους διεθνείς αθλητές των δύο εθνικών μας, πριν από τη συμμετοχή τους σε τουρνουά υψηλού επίπεδου στην Ευρώπη. Συνάμα… τριήμερη ευκαιρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ακαδημίας του συλλόγου μας για να… εισπράξουν εμπειρίες, βιώματα, συναισθήματα, συμβουλές, χαμόγελα και πολλές παραστάσεις με τα αγόρια και τα κορίτσια των εθνικών μας ομάδων που αγωνίζονται στις υψηλότερες εθνικές κατηγορίες της χώρας.

Ο σύλλογός μας, με την αμέριστη συνδρομή του Δήμου Φυλής, παρείχε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την προετοιμασία των δύο εθνικών ομάδων μας, εν όψει των αγώνων τους στις διοργανώσεις της FIBA. Παράλληλα, για τον Εύνικο η ενασχόληση με το 3×3 αποτελεί σημαντική υποθήκη με… τρανή απόδειξη το ετήσιο τουρνουά Εκμάθησης 3×3 Δημοτικών Σχολείων. το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει μεταβληθεί κι έχει για βάση το 3×3!

Ήδη οι δύο εθνικές μας βρίσκονται στη Γαλλία, με την Ανδρών να λαμβάνει μέρος στο τουρνουά 3×3 Lite Quest που φιλοξενήθηκε στην πόλη Λε Μαν της Γαλλίας. Η ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε με το όνομα Athens Next Gen, έκανε δύο νίκες στην πρώτη φάση, αλλά στον προημιτελικό της διοργάνωσης ηττήθηκε 20-16 από την Velizy No Name. Η ελληνική αποστολή θα παραμείνει στο Λε Μαν, καθώς παίρνει μέρος σε ένα ακόμη τουρνουά μαζί με την Εθνική Γυναικών αυτή τη φορά (20/5) και στη συνέχεια θα πάρει μέρος στο τουρνουά Big Twelve με τη συμμετοχή ακόμη της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Πορτογαλίας, της Σενεγάλης, της Ελβετίας.

Τις δύο εθνικές μας ομάδες απαρτίζουν οι:

Μία από τις 8 αθλήτριες που απαρτίζουν το ρόστερ της εθνικής Γυναικών είναι και η Νεφέλη Στούπα, μέλος της αγωνιστικής ομάδας Γυναικών του Εύνικου που συμμετείχε για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην κορυφαία κατηγορία, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κανονική διάρκεια της σεζόν ! Στις φωτογραφίες διακρίνονται οι διεθνείς αθλητές και αθλήτριες, ο Δημήτρης Δανιήλ, άμεσος συνεργάτης του Άγγελου Τσαγκαράκη στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας 3×3, οι προπονητές των τμημάτων υποδομής μας, Παναγιώτης Βάνας και Μιχάλης Σιδέρης, μαζί με αθλητές των τμημάτων Παιδικό και Γαλανόλευκα Αστέρια, ο Ειδικός Γραμματέας της Ε.Ο.Κ. και επικεφαλής των ακαδημιών του συλλόγου μας, Βασίλης Ντάκουρης, καθώς και ο πρόεδρος του Εύνικου, Χρήστος Παππούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου