Στην αποχαιρετιστήρια βραδιά του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

 Στην αποχαιρετιστήρια γιορτή του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2024 ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος αντάλλαξε θερμές ευχές, με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ο Δήμαρχος κατά το σύντομο χαιρετισμό του έπλεξε το εγκώμιο του Γυμνασιάρχη Σπύρου Ζαραβίνου επισημαίνοντας ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό εκπαιδευτικό με τον οποίο τους συνδέει συνεργασία και φιλία ετών. Ο Χρήστος Παππούς κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο Διευθυντής του Σχολείου Σπύρος Ζαραβίνος από την πλευρά του έδωσε εγκάρδιες ευχές σε γονείς και παιδιά ενώ τόνισε πως ο Δήμαρχος Φυλής και οι συνεργάτες του είναι στο πλευρό του και κοντά στο σχολείο ικανοποιώντας διαχρονικά όλα τα αιτήματα.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου Διονύσης Κατηφόρης, ο Τοπικός Σύμβουλος Κώστας Ρίζος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου Βασίλης Νικολαΐδης.

Η βραδιά κύλησε στη συνέχεια στο προαύλιο του Σχολείου σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση με καλό φαγητό και μουσική.

Βίντεο και φωτογραφικό υλικό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου