Τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας και υποψήφιο Ευρωβουλευτή Βασίλη Κοντοζαμάνη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Επίσκεψη στον Δήμο Φυλής πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου 2024 ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χρήστο Παππού, ο οποίος τον ξενάγησε στις Υπηρεσίες του Δήμου και τον ενημέρωσε για όλα τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται. Στη συνέχεια συμμετείχε σε σύσκεψη με αντικείμενο τις δράσεις για το Πάρκο Ηλιακής Ενέργειας.

Κατά τη συνάντηση ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, αναφέρθηκε στις εμβληματικές δράσεις (mega-project) που δρομολογούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τόνισε ότι ο Δήμος Φυλής μπορεί να είναι μεταξύ των Ευρωπαϊκών Δήμων που θα επιλεγούν για αυτές, αφού η δημοτική αρχή έχει την εμπειρία και την ικανότητα να τις υλοποιήσει.

Αξίζει να σημιεωθεί ότι ο κ. Κοντοζαμάνης γνωρίζει καλά την περιοχή, τα προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες που έχει. Όπως επεσήμανε, τον συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί με την οικογένεια του Δημάρχου Φυλής , ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από τα Άνω Λιόσια τον Ιανουάριο και την ολοκλήρωσε σήμερα με την επίσκεψη του στο Δημαρχείο.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης είναι γνωστός από τη θητεία του ως αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και τη διαχείριση της της πανδημίας. Σήμερα, είναι σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας με αρμοδιότητα (μεταξύ άλλων) την προσέλκυση μεγάλων διεθνών επενδύσεων στη Φαρμακευτική Βιομηχανία. Παράλληλα είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας σε διεθνείς οργανισμούς στον τομέα της υγείας. Έτσι, το σύνθημά του για αυτές τις Ευρωεκλογές είναι «Ψηφίστε γνώστες και όχι απλά γνωστούς».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου