Το αδιαχώρητο στους “Βάτραχους” του Αριστοφάνη από την Παιδική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Φυλής

 Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στις παραστάσεις που έδωσαν οι εκπληκτικοί ηθοποιοί της Παιδικής Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Φυλής.

Οι μικροί “Βάτραχοι” του Αριστοφάνη από το Α' Τμήμα σε διασκευή Γ. Καλατζόπουλου και διδασκαλία – σκηνοθεσία Στέλλας Νικολοθανάση που ανέβηκαν επί σκηνής το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2024, μάγεψαν του κοινό που είχε κατακλύσει την Θεατρική Στέγη του Δήμου Φυλής και κέρδισαν το αυθόρμητο γέλιο και το χειροκρότημα του κοινού τους, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κοντά στα παιδιά, τον κόσμο και τη Στέλλα Νικολοθανάση προκειμένου να τους συγχαρεί βρέθηκε ο αναπληρωτής Δημάρχου Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, που εδώ και χρόνια στηρίζει ολόψυχα τις πολυπληθείς θεατρικές Ομάδες του Δήμου Φυλής, Ενηλίκων – Εφήβων και Παιδιών.

Τα ωραία ωστόσο δεν σταματούν εδώ καθώς οι Βάτραχοι από το Β' Τμήμα που έδωσαν ήδη την πρώτη τους παράσταση τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, θα ξανανέβουν στη σκηνή την επόμενη Τρίτη 18 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ για μια ακόμη παράσταση με ελεύθερη είσοδο!


Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Παύλου Χριστοδουλή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου