Οι Υπερφωτισμένοι πήραν το εισιτήριο για Κόρινθο!


 
Κι ενώ η ΑΛΥΣΙΔΑ συνεχίζει τις επιτυχημένες παραστάσεις της στο Αρχελάου Θέατρο (Θρακομακεδόνες), οι Υπερφωτισμένοι Άνω Λιοσίων επιλέχθηκαν και θα διαγωνισθούν στο 20ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κορίνθου. Η ομάδα των ταλαντούχων ηθοποιών υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου συγγραφέα και σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανόπουλου, που προσφέρει στο κοινό ένα καυστικό έργο, γεμάτο πικρή αλήθεια, μαύρο χιούμορ και ένα ευαίσθητο και ατμοσφαιρικό φινάλε, «έπεισε» μέσω του βίντεο της παράστασης την προκριματική επιτροπή και έλαβε ένα από τα 11 εισιτήρια του Φεστιβάλ.

Οι θεατές που επιθυμούν να απολαύσουν την ΑΛΥΣΙΔΑ στην Αθήνα, θα βρουν θέσεις πλέον μόνο στην παράσταση της Κυριακής 7/7 στις 20:30, καθώς όσες μεσολαβούν είναι ήδη SOLD OUT εδώ και πολλές ημέρες. (πληροφορίες - κρατήσεις θέσεων: 6972052268).

ΠΑΙΖΟΥΝ: Σοφία Γκαραβέλα (Σταυρούλα), Βίκυ Δημητρακοπούλου (Μαρίνα), Εύα Καρονίδου (Σωτηρία), Μάριαν Κατσίγιαννη (Ελισάβετ), Δημήτρης Μαρτάκος (Βαγγέλης), Σπύρος Μαυρής (Φρέντυ), Σοφία Παπαδοπούλου (Μαρία) Νίκη Πλαβούκου (Μαρία) Αριάδνη Τσικαλάκη (Βαγγελιώ). Μέσω φωνών: Οδυσσέας Χριστοδουλάκης (Αχιλλέας), Κωνσταντίνος Κοσμάς (Έντρι), Γιάννης Γαλανόπουλος (Θοδωρής).

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Η οικογένεια «Επιστήμων» μετά από πολλές οικονομικές αναποδιές ζει σε ένα υπόγειο και τα τέσσερα μέλη της, κάνουν δουλειές του ποδαριού, με την ελπίδα να μπορέσουν κάποια μέρα να βγουν από αυτό το τέλμα. Όλα θα αλλάξουν όταν η Σωτηρία, η μικρή κόρη της οικογένειας, θα προσληφθεί ως καθηγήτρια μαθηματικών της ιδιαιτέρως εύπορης οικογένειας «Παλαιολόγου». Τότε, μέσω μιας «αλυσίδας συστάσεων», η οικογένεια των απόκληρων «Επιστημόνων» θα εισβάλει στον αποστειρωμένο πυρήνα της πλούσιας οικογένειας με σκοπό να επωφεληθεί, με απροσδόκητες εξελίξεις. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία που τα επιμέρους στοιχεία της συνθέτουν ένα συναισθηματικό και υφολογικό παζλ, το οποίο σε συνδυασμό με τη μουσική επένδυση σε κρατά μονίμως σε εγρήγορση, μη γνωρίζοντας από που θα έρθει η επόμενη έκπληξη…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου