Θεαματικές εμφανίσεις, βραβεύσεις και εκπλήξεις στην 8η γιορτή Γυμναστικής του τμήματος αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Φυλής

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, η 8η γιορτή γυμναστικής που διοργάνωσε το τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Φυλής.

18 ομάδες με παιδιά από 4 έως 13 ετών έδωσαν εξαιρετικές παραστάσεις και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που είχε κατακλύσει τις κερκίδες του σταδίου. Latin χορογραφίες, ρυθμική γυμναστική,ακροβατική γυμναστική, θεματικές χορογραφίες και άλλα πολλά ήταν αυτά που απόλαυσαν οι θεατές.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς και τους καθηγητές τους έδωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και στα παιδιά να έχουν πάντα επιτυχίες.

Στη σημαντική δουλειά που κάνει το συγκεκριμένο τμήμα εστίασε το χαιρετισμό του ο Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και υπογράμμισε πως το επίπεδο στο τμήμα γυμναστικής είναι εφάμιλλο και ανταγωνίζεται ισάξια ακόμα και τα αγωνιστικά τμήματα που μετέχουν στις μεγάλες διοργανώσεις. ”Για αυτό και εμείς αποφασίσαμε να βραβεύσουμε τα παιδιά και με βάση το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν να πάνε δωρεάν για τρεις ημέρες και να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό του Λουτρακίου” κατέληξε καταχειροκροτούμενος.

Στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής βράβευσαν τις προπονήτριες της ομάδας του Δήμου Φυλής Σοφία Σερέπα και Αλεξάνδρα Κοντοθανάση και τις συνεχάρησαν για την πολύ καλή δουλειά τους με τα παιδιά.

VIDEOS και φωτογραφικό υλικό

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΗΝ 8η ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ 8η ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 1 8η ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 2 "ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ" 8η ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ bachata με άρωμα καλοκαιριού

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου