Με μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη η περιφορά της Εικόνας των Αγίων Πάντων στον Άγιο Νεκτάριο του Δήμου Φυλής

Με θρησκευτική κατάνυξη πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι τριήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της μνήμης των Αγίων Πάντων στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Η κινητή γιορτή των Αγίων Πάντων, με την οποία τιμάται η μνήμη όλων ανεξαιρέτως των Αγίων της Χριστιανοσύνης, γνωστών και αγνώστων, φέτος εορτάστηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου του Δήμου Φυλής.

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου με το Ιερό Ευχέλαιο και συνεχίστηκαν το Σάββατο 29 Ιουνίου, το πρωί με τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία και το απόγευμα με τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό και την περιφορά της Ιεράς Εικόνας Αγίων Πάντων, ενώ ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 30 Ιουνίου με τον Πανηγυρικό Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία το πρωί και με την Ιερή Παράκληση το απόγευμα.

Στην περιφορά της εικόνας των Αγίων Πάντων, το Σάββατο 29 Ιουνίου, παρέστησαν κληρικοί, πιστοί και εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου Φυλής υπό τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού, ενώ τον εορταστικό τόνο έδωσε, λαμπρύνοντας με την παρουσία της τις θρησκευτικές εκδηλώσεις, η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής.

Και τις τρεις μέρες, τις θρησκευτικές εκδηλώσεις πλαισίωσαν και πολιτιστικές εκδηλώσεις, με ποντιακές βραδιές, βραδιά disco και εκθέσεις φωτογραφίας, αγιογραφίας και decoupage.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου