Στο συντριβάνι των Λιοσίων το τέρμα του Ζεφυριώτικου λεωφορείου (735), λέει ο Μαυροειδάκος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ
Θετική ανταπόκριση είχε από τον ΟΑΣΑ η πρόταση του Γιάννη Μαυροειδάκου, για επέκταση της γραμμής 735 μέχρι το συντριβάνι των Άνω Λιοσίων, ώστε να εξυπηρετεί όσους θέλουν να κινηθούν προς τη Φυλή και το Δημαρχείο των Άνω Λιοσίων. Σε προφορική επικοινωνία ο ΟΑΣΑ τον ενημέρωσε ότι η πρότασή του θα γίνει δεκτή, αν συγκατατεθεί κι ο Δήμος Φυλής. Κατόπιν αυτού ο Γιάννης Μαυροειδάκος ενημέρωσε το Γενικό Γραμματέα Βασίλη Ταταρόπουλο, ώστε να μεριμνήσει για την αποστολή του σχετικού εγγράφου στον ΟΑΣΑ. Ειδικότερα η πρόταση του Γιάννη Μαυροειδάκου έχει ως εξής:  
-Η γραμμή 735 να γίνει κυκλική και να κάνει τέρμα στην Πλατεία Αττικής.
-Η γραμμή 735 να λειτουργεί κανονικά , να έχει συνεχόμενα δρομολόγια και να μην σταματάνε στις 18:00 όπως γίνετε τώρα αλλά στις 12:00 το βράδυ.   
Η γραμμή 735 να ακολουθεί τη διαδρομή: Πλατεία Αττικής - Λιοσίων – Λεωφ. Δημοκρατίας - Κ. Παλαμά - 28ης Οκτωβρίου –Παν. Γρηγορούσης – Εθνικής Αντιστάσεως (Μεγαρίτου) – Λ. Φυλής (σιντριβάνι), με στάση στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου , στην Πολεοδομία του Δήμου και στη Λεωφ. Φυλής(σιντριβάνι) για να κατεβαίνουν όσοι επιβάτες επιθυμούν να πάνε προς την Φυλή και το Δημαρχείο του Δήμου μας στα Άνω Λιόσια η να κατευθυνθούν προς την Αθήνα. και αντίστροφα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου