Σε κακό χάλι η συγκοινωνία λένε Κωβαίου, Δαδάνης και Μαυροειδάκος

Γ. ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ-ΕΥΑΓΓ. ΚΩΒΑΙΟΥ-Ν. ΔΑΔΑΝΗΣ
Το συγκοινωνιακό πρόβλημα της περιοχής θέτουν, με επιστολή τους προς το Δήμαρχο Φυλής, Δημήτρη Μπουραΐμη και τους Τοπικούς Συμβούλους του Δήμου Φυλής, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Πανοράματος, Νικηφόρος Δαδάνης, Ζωφριάς, Ευαγγελία Κωβαίου και το μέλος της Επιτροπής διαβούλευσης, Γιάννης Μαυροειδάκος. Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ: Λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών : 711 (Ζωφριάς) της Δημοτικής Κοινότητας Ανω Λιοσίων, Β12 (Πανοράματος) της Δημοτικής Κοινότητας Ανω Λιοσίων & 735 (Ζεφυρίου) της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου.
 
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε για μια ακόμα φορά να σας κάνουμε γνωστό το πολύ σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου μας σχετικά με την λειτουργία όλων των λεωφορειακών γραμμών και ειδικότερα των 711 , Β12 , και 735 οι οποίες εξυπηρετούν το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων του Δήμου μας. Τα παραπάνω δρομολόγια καθώς και τα υπόλοιπα που πραγματοποιούνται η διέρχονται από τον Δήμο μας υπολειτουργούν και αντί να εξυπηρετούν αντίθετος ταλαιπωρούν κατοίκους , επισκέπτες , και όλους όσους θέλουν να μετακινηθούν. Επειδή το πρόβλημα αντί να διορθώνεται αντιθέτως συνεχώς επιδεινώνεται , χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δοθεί λύση που να ικανοποιεί τις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου μας , και μετά από επισκέψεις και συζητήσεις που κάναμε με τους αρμοδίους του Ο.Α.Σ.Α. για το συνολικό πρόβλημα αλλά και ειδικότερα για τις παραπάνω λεωφορειακές γραμμές στείλαμε προς τον Ο.Α.Σ.Α. τις παρακάτω επιστολές που σας κοινοποιούμε και σας ζητούμε αφού εξετάσετε να στηρίξετε κι εσείς τις προτάσεις μας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των συγκεκριμένων λεωφορειακών γραμμών και να πιέσετε για την υλοποίησή τους , προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία όλων όσων μετακινούνται από και προς το Δήμο μας. 
· Για την λεωφορειακή γραμμή 711 έχουμε ασχοληθεί ξανά και με την δική σας στήριξη, επανερχόμαστε, διότι είναι περίοδος προγραμματισμού των δρομολογίων στον ΟΑΣΑ και θα πρέπει να στηρίξετε άμεσα τις προτάσεις μας εγγράφως και ίσως προσωπικά κ. Δήμαρχε.
· Για τη λεωφορειακή γραμμή Β12 επανερχόμαστε με συγκεκριμένη πρόταση, την οποία θεωρούμε ότι θα εξυπηρετεί περισσότερο τους κατοίκους , αφού προηγουμένως συζητήσαμε με τον ΟΑΣΑ και την έχουμε ήδη καταθέσει. 
· Ειδικά για τη γραμμή 735 της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου στην τελευταία συνάντηση - προφορική ενημέρωση που είχε ο κ. Μαυροειδάκος Ιωάννης ,πήρε από τους αρμοδίους του Ο.Α.Σ.Α. την διαβεβαίωση ότι υπάρχει από μέρους τους θετική ανταπόκριση στην πρόταση που τους έχει αποστείλει και μπορεί το εν λόγω δρομολόγιο να ξεκινήσει από τον προσεχή Σεπτέμβριο καθώς το μόνο που απομένει είναι η δική σας σύμφωνη γνώμη προς τον Ο.Α.Σ.Α., προκειμένου να πραγματοποιηθεί και να υπάρξει η διασύνδεση της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου με τη Λεωφ. Φυλής και τις σημαντικότερες υπηρεσίες του Δήμου μας ,(Αστυνομία-Πολεοδομία-Δημαρχείο), αλλά και με το Μετρό και τον Ηλεκτρικό στην Πλατεία Αττικής. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου