Έκθεση έργων Τέχνης στο δρόμο…


Μια έκθεση έργων τέχνης είδαν την περασμένη Παρασκευή οι κάτοικοι των Άνω Λιοσίων. Δεν χρειάστηκε να επισκεφθούν κάποια γκαλερί ή κάποιο παρόμοιο χώρο. Τα αντίκρισαν μπροστά τους, στη λεωφόρο Φυλής, έξω από το café ΣΚΗΝΙΚΟ. Αντικείμενα λατρείας, όπως μοτοσικλέτες και jet ski της YAMAHA, παραταγμένα με τάξη κι εκτεθειμένα στα λαίμαργα μάτια των περαστικών. Κι επειδή με το οφθαλμόλουτρο δεν μπορεί να ικανοποιηθεί η περιέργεια, ακολούθησε ένα party, όπου με μια μπύρα στο χέρι έμαθαν οτιδήποτε τους αφορούσε για τα εργαλεία που εξάπτουν τη φαντασία τους. 
Χάρη στην ΥΑΜΑΗΑ ΗELLASκαι στην κάθετη μονάδα πώλησης και συντήρησης του Κώστα Κουτσογάκη, το καταναλωτικό κοινό της πόλης μπόρεσε να ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν στα αντικείμενα του πόθου που άλλα προορίζονται για την καθημερινή μετακίνηση, όπως οι μοτοσικλέτες κι άλλα για ψυχαγωγία στο απέραντο γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών, όπως τα jet ski. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι του δόθηκε η δυνατότητα να διαπιστώσει ότι ακόμα και μέσα στη λαίλαπα της κρίσης υπάρχουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία και οι λύσεις, ώστε να μη μείνουν στη σφαίρα της φαντασίας του τα απόλυτα αυτά εργαλεία.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κώστα Κουτσογάκη που είχε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτού του event, γιατί ότι εκτός από μια πολύ σοβαρή επιχείρηση, που ξέρει καλά το αντικείμενό της και προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στον πελάτη, είναι ανοικτή σε όλες τις νέες ιδέες για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Και γιατί έχει ενστερνισθεί τον κανόνα λειτουργίας της οικονομίας και των επιχειρήσεων, που συμπυκνώνεται στην πολύ απλή παραδοχή πως η κρίση πολεμιέται με φαντασία και δουλειά κι όχι με λόγια…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου