Νέα διάκριση για την πάλη των Άνω Λιοσίων

Ο Αλέξανδρος Παπαδάτος με τον
προπονητή του Νίκο Αποστόλου
Νέα διάκριση για τον παλαιστή του ΑΟ ΑΝΩ ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ, Αλέξανδρο Παπαδάτο. Με απολογισμό δύο νίκες και μια ήττα στον τελικό, ο κωφάλαλος παλαιστής κατέλαβε τη δεύτερη θέση, στα 120 κιλά της Ελληνορωμαϊκής πάλης, στο διεθνές τουρνουά εφήβων "Darko Nišavic", που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην πόλη Zrenjanin της Σερβίας. Ο Αλέξανδρος κέρδισε τον Σέρβο ZIVANOVIC Boban και τον Κροάτη PECHAR Mateo, ενώ στον τελικό ηττήθηκε από τον Σέρβο ZIVANOVIC Branko. 
Πολύ καλό τεστ ενόψει της συμμετοχής του αθλητή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων και στην Ολυμπιάδα Κωφών, χαρακτήρισε το τουρνουά ο προπονητής του Νίκος Αποστόλου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Ομοσπονδία Πάλης της Σερβίας για τη φιλοξενία και την Ομοσπονδία Κωφών που κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης. 
«Ο Αλέξανδρος, αν και είναι πολύ ελαφρύτερος από τους αντιπάλους του, αγωνίζεται πάντα με πολλή ψυχή και βελτιώνεται συνεχώς από αγώνα σε αγώνα. Δουλεύουμε μεθοδικά μαζί του και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πανέτοιμος στις επίσημες διοργανώσεις που ακολουθούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αποστόλου. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου