Πως κατάντησαν το ΔΑΣ Άνω Λιοσίων…

Tα κορίτσια της ΜΕΝ Ιλίου πανηγυρίζουν την κατάληψη της τρίτης θέσης στο τουρνουά του Παπάγου. Πολλά από αυτά προέρχονται από τα Άνω Λιόσια...
Το χάλι που επικρατεί στον πανίσχυρο, πάλαι ποτέ, ΔΑΣ Άνω Λιοσίων αναδεικνύει, από σπόντα, η κατάληψη της τρίτης θέσης από τη ΜΕΝ Ιλίου, στο 1ο Τουρνουά Νεανίδων-Νέων Γυναικών, που διοργάνωσε, από τις 13 Απριλίου μέχρι τις 16 Ιουνίου, με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων απ’ όλη την Αττική, ο ΑΣ Παπάγου. 
Η ΜΕΝ Ιλίου στο δικό της όμιλο έχοντας 4 νίκες και 2 ήττες κατάφερε να περάσει ως 2η στη βαθμολογία στους ημιτελικούς όπου διεξήχθησαν στο Γήπεδο της διοργανώτριας ομάδας. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπη με την ομάδα του Παπάγου όπου γνώρισε την ήττα με σκορ 40-29 και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Ωστόσο μη έχοντας ξεκινήσει με στόχο τη διάκριση κατάφερε και πήρε την 3η θέση στο τουρνουά κερδίζοντας πανάξια το δυνατό Αμύντα με σκορ 43-34!! 
Τι μας νοιάζει εμάς; Μας νοιάζει και πολύ μάλιστα. Μπορεί η μεν ΜΕΝ Ιλίου, παρά την θετική και πολύχρονη παρουσία της στο γυναικείο μπάσκετ, να είναι μικρό μέγεθος, απέναντι στο ΔΑΣ Άνω Λιοσίων που έχει κατακτήσει πρωταθλήματα στην Α1 γυναικών και στις κατηγορίες νεανίδων και κορασίδων. Όμως αυτά αποτελούν περασμένα μεγαλεία που διηγώντας τα να κλαις. Σήμερα, κάποιοι κύριοι κατάντησαν το ΔΑΣ για τα πανηγύρια, με αποτέλεσμα να αγωνίζονται στη ΜΕΝ Ιλίου δεκαπέντε κορίτσια από τα Άνω Λιόσια. 
Μάλιστα…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου