Για εφέ τον έχουμε τον Μπουραΐμη;

Ο Κώστας Μπράβος δεν διέπραξε το αδίκημα της αντιποίησης αρχής,
γιατί η διοίκηση του Δήμου Φυλής απλά δεν υφίσταται...
Αστεία πράγματα συμβαίνουν στο Δήμο Φυλής, όπου οι εργαζόμενοι απεργούν εδώ και μέρες επειδή παραμένουν απλήρωτοι. Ο Δήμος, όπως είναι φυσικό, έχει παραλύσει, οι υπηρεσίες έχουν πάψει να λειτουργούν κι ο κίνδυνος να σταματήσει, σύντομα και η αποκομιδή των απορριμμάτων είναι ορατός. Αιτία για το χάος που έχει προκληθεί είναι η διακοπή της καταβολής αντισταθμιστικών για τη Χωματερή, από την πλευρά του Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων (ΕΔΣΝΑ), με αποτέλεσμα ο Δήμος να έχει οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο. Η απρονοησία του Δημάρχου, που επέτρεψε στον ΕΔΣΝΑ να συσσωρεύσει χρέος 20 εκατ. ευρώ κι η έλλειψη αντανακλαστικών, όταν το Ελεγκτικό Συνέδριο αποφάσισε, προ μηνός, ότι δεν πρέπει να καταβάλλονται αντισταθμιστικά, ήταν ο βασικός λόγος που τα πράγματα έφτασαν εδώ. 
Κι αντί, έστω την τελευταία στιγμή, ο Δήμαρχος να δραστηριοποιηθεί και να δημιουργήσει μέτωπο συνεργασίας στο εσωτερικό του Δήμου, με σκοπό τη διεκδίκηση των οφειλομένων, απέχει από κάθε διαδικασία. Μαζί του και οι αιρετοί, δηλαδή οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, που ενώ είναι πρώτοι στην προβολή και στη φανφάρα, τώρα κρύβονται μαζί του. 
Υπ’ αυτές τις συνθήκες φαίνεται ότι την ανύπαρκτη διοίκηση έχει υποκαταστήσει ο Ταμίας του Δήμου, Κώστας Μπράβος, ο οποίος στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, 24 Ιουλίου, έστρεψε πάνω του τα πυρά των συναδέλφων του, που, δικαιολογημένα πνέουν μένεα κατά του Δημάρχου. Το εκπληκτικό είναι ότι ο Κώστας Μπράβος υποκατέστησε τη διοίκηση και στις επαφές του Δήμου με τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, τον οποίο, όπως είπε, επισκέφθηκε στο γραφείο του.
Αυτός ήταν ο λόγος που ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ απέδωσε με το ποδοσφαιρικό σύνθημα «Μπράβο Θεέ, πάρε την ΠΑΕ» ΚΛΙΚ ΕΔΩ, την τραγελαφική κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Φυλής. Γιατί, αφού ο Κώστας Μπράβος είναι αυτός που διαχειρίζεται την κρίση, τότε τι τον θέλουμε το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς του συμβούλους;
Για εφέ; 

Κι επειδή όλα αυτά σας φαίνονται απίστευτα, δείτε το σχετικό βίντεο:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου