Αγρίεψαν οι εργαζόμενοι

Στη Γενική Συνέλευση δεν ήταν όλοι οι εργαζόμενοι, αλλά εκείνοι που πήγαν είχαν άποψη...
"Να στήσουμε κάλπη για να αποφασιστεί η μορφή των κινητοποιήσεων. Να μοιράσουμε ενημερωτικό υλικό και στις 4 εισόδους της πόλης, Να μείνουμε όλοι στα πόστα μας και να ενημερώνουμε τους δημότες για τους λόγους που δεν τους εξυπηρετούμε, ώστε να κερδίσουμε την συμπαράστασή τους. Να μαζευτούμε όλοι οι εργαζόμενοι και να πάμε στην Χασιά μαζί με ένα κανάλι, ώστε να καταλάβει ο Δήμαρχος τι μας συμβαίνει", ήταν μερικές από τις προτάσεις που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου τους. Μάλιστα μερικοί από αυτούς τόλμησαν το κάτι παραπάνω ή το έριξαν στο καλαμπούρι, όπως οι:
Άγγελος Γιαννουλάκης: Οι εργαζόμενοι και οι δημότες που δεν είναι σωστά ενημερωμένοι είναι πολλοί. Χρειάζεται εντατικοποίηση της προσπάθειας σε αυτόν τον τομέα. Να επισκεφθεί αντιπροσωπεία του Σωματείου τον Σγουρό και να τους εκθέσει το πρόβλημα των εργαζομένων. 
Nτίνα Νικολοθανάση: Μου θυμίζουμε την διαφήμιση με το Pumaro, που οι τουρίστες ρωτούν τον γέρο τι περιμένουμε κι εκείνος τους απαντά «Το καλοκαίρι!» Πρέπει να πούμε φτάνει πια! Όχι μόνο να το γράφουμε στα πανό. Να κλείσουμε το Δήμο και να περιφρουρήσουμε την απεργία. 
Κώστας Κλόκουζας: Οι Δημότες έτσι κι αλλιώς είναι στο πλευρό μας. Όλη η πόλη υποφέρει αυτή τη στιγμή. Η τοπική αγορά έχει βαλτώσει. Δεν κινείται τίποτα από την στιγμή που οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου