ΟΧΙ απολύσεις στα σχολεία

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗΣ
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗ

Φίλες και φίλοι γονείς, 
Σε στιγμές όπως αυτές που ζούμε το τελευταίο διάστημα, άπαντες ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των γονέων που εκπροσωπούμε. Χωρίς χρωματισμούς και πολιτικές επιρροές, όλοι οι εκλεγμένοι από τον λαό αιρετοί, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουμε τα κεκτημένα, αυτά που κάποιοι έχουν καταφέρει με τις πρακτικές τους να θέσουν σε αμφιβολία. 
Μετά την διάλυση της Δημόσιας Υγείας ακολουθεί η διάλυση της Δημόσιας Παιδείας! Οι γονείς , οι εκπαιδευτικοί, μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τους μαθητές, θα κρατήσουμε όλα τα σχολεία ΑΝΟΙΧΤΑ με όλους τους μαθητές και τους καθηγητές, αλλά και τους άλλους εργαζόμενους στα σχολεία, σχολικούς φύλακες και καθαρίστριες. 
Απαιτούμε από όλους τους βουλευτές της Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ, να κινηθούν για την άμεση απόσυρση των σχετικών διατάξεων, σεβόμενοι το ιερό δικαίωμα των χιλιάδων μαθητών του Δήμου μας στη μόρφωση και το ιερό δικαίωμα των εκπαιδευτικών στην εργασία. Επειδή κανείς δεν είναι ασφαλής πια, καλούμε τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τους μαθητές του Δήμου Φυλής σε κοινό αγώνα: 
1ον ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ
2ον ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
3ον ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου