Διαδημοτικός ο Προφήτης Ηλίας

Την περιφορά, που φέτος έγινε γύρω από τον λόφο, ακολούθησε ο Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξής του... 
... και πλήθος κόσμου και από τους δύο Δήμους. Όσο για την γνήσια Δημοτική Ορχήστρα, ανέβασε το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη! 
Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά τα τραπέζια που είχαν στηθεί στον αύλιο χώρο του Προφήτη Ηλία 
Ο παπά Ηλίας άνοιξε το πανηγύρι με τρία τραγούδια και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Σάββας Σιάτρας που ξεσήκωσε τον κόσμο, ενώ το νησιώτικο χορευτικό, έδωσε ρέστα! 
Η Δημοτική ορχήστρα σκόρπισε νότες παράδοσης και τις δύο βραδιές, ενώ στο πανηγύρι έδωσε το παρών και ο Δημήτρης Καζάκης του ΕΠΑΜ...
Το χορευτικό του Δήμου Αχαρνών που συμμετείχε στο πανηγύρι έδωσε  τον καλύτερο του εαυτό και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΩΡΑΣ 
Μπορεί η ενορία του Προφήτη Ηλία ν’ ανήκει στο Δήμο Αχαρνών, αλλά ο εφημέριος του Ιερού Ναού Πατήρ Ηλίας Κωνσταντόπουλος, διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τα Άνω Λιόσια, το Ζεφύρι και τη Φυλή. Έτσι κατά την περιφορά της εικόνας ανήμερα του εορτασμού του Προφήτη Ηλία, το Σάββατο 20 Ιουλίου, το παρών στην περιφορά έδωσε ο Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης, συνοδευμένος από μέλη της παράταξής του, ενώ την εικόνα ακολούθησε πλήθος πιστών και από τους δύο Δήμους. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου