Καλαμπουρίζουν με Μπουραΐμη οι εργαζόμενοι του Ξένιου


Επανέρχεται στην επικαιρότητα το θέμα του Ξένιου, με τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του θέματος της έγκρισης των ποσών που θα καταβληθούν σε εργαζομένους οι οποίοι δέχθηκαν το συμβιβασμό που τους πρότεινε ο εκκαθαριστής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκκαθαριστής κατέθεσε στους εργαζόμενους μια πρόταση συμβιβασμού που δεν βρήκε σύμφωνους τους περισσότερους από αυτούς. Το σημείο-κλειδί της πρότασης αυτής ήταν να υποβάλουν οι εργαζόμενοι αίτηση εθελούσιας εξόδου με ημερομηνία τον Ιούλιο του 2010, δηλαδή πριν αναλάβει καθήκοντα ο σημερινός Δήμαρχος στο Δήμο Φυλής. Το περιεχόμενό της να δεχθούν οι εργαζόμενοι να εισπράξουν ένα εφάπαξ ποσό που θα κυμαινόταν από 80.000 – 100.000 ευρώ ανά περίπτωση αλλά σε αυτά δεν θα υπολογίζονταν οι ασφαλιστικές εισφορές που θα έπρεπε να τις καταβάλουν μόνοι τους. Σημαντική παράμετρος ήταν ότι το όποιο ποσό εισέπρατταν οι εργαζόμενοι δεν θα υπολογιζόταν ως αποζημίωση άρα θα έπρεπε να δηλωθεί στην Εφορία και να φορολογηθεί. Οι εργαζόμενοι δεν περιμένουν πολλά από τη συζήτηση του θέματος και την αποδίδουν στην προεκλογική περίοδο. Αν μάλιστα κρίνει κανείς από τις αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο το θεώρησαν ως μια καλή αφορμή για να κάνουν χιούμορ. 
Εξέδωσαν μάλιστα και μια παρωδία πρόσκλησης, που αναφέρει τα εξής: 

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 2.30 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής, σας καλεί σε ένα χορταστικό και δροσερό παιγνίδι, μια όμορφη θεατρική παράσταση, όπου μεταξύ των υπολοίπων ο Δήμαρχός μας, Μπουραΐμης Δημήτριος, θα παίξει με το αγαπημένο του εδώ και χρόνια παιχνίδι, δηλαδή το Δημοτικό Ραδιόφωνο "ΞΕΝΙΟΣ 94,3 XFM".
Σας υπόσχεται ένα πανέμορφο Αυγουστιάτικο μεσημέρι, για μικρούς και μεγάλους φίλους, με πολύ χαρά...κέφι...γέλιο...ξεφάντωμα και φυσικά με ελεύθερη είσοδο, αρκεί να αγαπάτε και εσείς όπως και αυτός το παιχνίδι του.
Στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά και κατά την διάρκειά του, ο Δήμαρχος, θα μοιράσει λεφτά...πολλά λεφτά, σε εκείνους που είναι πιστοί στα λόγια και τις υποσχέσεις του, δηλαδή σε εκείνους που είναι πρόθυμοι να πουν ψέματα και να θυμηθούν μαζί του πως ξαναπαίζεται η "Monopoly"!!!
Για τους υπόλοιπους, δηλαδή εκείνους που θέλουν να είναι νόμιμοι και όχι αδικημένοι...δεν χάθηκε ο κόσμος.
Άλλωστε οι Δημοτικές εκλογές φτάνουν σιγά-σιγά, και όπως μας έχει συνηθίσει ο Δήμαρχος, κάπου εκεί κοντά, θα επαναλάβει το αγαπημένο του παιχνίδι, δίνοντας έτσι και σε αυτούς άφεση "αμαρτιών και λεφτά.....πολλά λεφτά!!!
"ΞΑΝΑΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΙΟ"
Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής
Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013
Ώρα έναρξης: 14.30
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Δήμαρχος Φυλής Μπουραΐμης Δημήτριος
Quest Star:Νικητάκης Γεώργιος
Κομπάρσοι: Οι Δημοτικοί του σύμβουλοι
"Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 7-8-2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30, για να συζητήσουμε στην με αρ. 11 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα πιο κάτω θέματα : 
1.......2......3.....4.....5.....6.....7.....8.....9.....10.....11.....12.....13.....14.....
15) Έγκριση καταβολής προς τους εκκαθαριστές της ΔΕΡΑΛ, οριστικώς εκκαθαρισμένων «Αυτοτελών ποσών συμβιβασμού με εργαζόμενους της επιχείρησης, βάσει της παρ. 2 του άρθρου 11 του Ν. 4071/2012 (ΦΕΚ 85/Α΄/11-4-2012)». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Δήμαρχος κ. Μπουραϊμης Δημήτριος)
16.....17.....18.....19.....20.....21.....22.....23.....24.....25.....26.....27.....28.....29.....30.....31.....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου