Tα ίδια Παντελ-Τάκη μου με τη μισθοδοσία των εργαζομένων του Δήμου Φυλής

Δεν αποκλείεται να πάνε και πάλι σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι ο Δήμος Φυλής δεν πρόκειται να πληρώσει πριν τις 10 Σεπτέμβρη. Η φωτό είναι από Γενική Συνέλευση του Ιουλίου
Προαναγγελία νέων κινητοποιήσεων αποτελεί έγγραφο, με το οποίο το Σωματείο Εργαζομένων ζητά ενημέρωση για το που διατέθηκαν τα 5 εκατ. ευρώ, τα οποία κατέβαλε στις αρχές Αυγούστου στο Δήμο Φυλής, έναντι των αντισταθμιστικών οφελών, ο Φορέας Διαχείρισης των απορριμμάτων (ΕΔΣΝΑ). 
Αφορμή για την αποστολή του εγγράφου, το οποίο απευθύνεται στο Διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας Ευάγγελο Παπαϊωάννου και στον Ειδικό Ταμία Κώστα Μπράβο, αποτέλεσε η νέα καθυστέρηση στη μισθοδοσία, καθώς το Σωματείο πίστευε ότι το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό θα επαρκούσε, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Αυγούστου, αν ο Δήμος το διέθετε μόνο για τη συγκεκριμένη υποχρέωση. Το πλήρες κείμενο του εγγράφου, που υπογράφουν ο Πρόεδρος Ανδρέας Σπυρόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Καράλης, έχει ως εξής: 

Λίαν προσφάτως οι εργαζόμενοι του Δήμου μας βίωσαν μια οδυνηρή περιπέτεια που αφορούσε την καθυστέρηση για ενάμιση μήνα περίπου της μισθοδοσίας τους. Πρόβλημα που κατά γενική ομολογία λύθηκε ύστερα και από την αποφασιστική παρέμβαση του Συλλόγου των Εργαζομένων και τις κινητοποιήσεις που πραγματοποίησε προκειμένου να ασκήσει πίεση τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΔΝΑ όσο και στον περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρό , εκταμιεύοντας έτσι ένα ποσό που μαζί με την ΣΑΤΑ ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια Ευρώ. 
Επειδή δυστυχώς τώρα βρισκόμαστε πάλι στο σημείο που ξεκινήσαμε με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι για μια ακόμα φορά να είναι απλήρωτοι σας καλούμε μας ενημερώσετε αναλυτικά προσκομίζοντας και τα ανάλογα παραστατικά για το που διατέθηκαν τα παραπάνω χρήματα μιας και όπως κατ' επανάληψη έχει τονιστεί η μισθοδοσία των Εργαζομένων προηγείται οποιασδήποτε άλλης δαπάνης. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου