Αποκάλυψε τις πραγματικές του προθέσεις για τα σκουπίδια, ο Μπουραΐμης

Το πραγματικά ενδιαφέρον στοιχείο στην, κατά τα άλλα, τραγελαφική ομιλία του Δημάρχου Φυλής στη Χασιά ήταν μόνο μια πρόταση. Κι αυτό γιατί με, μόλις, 23 λέξεις, ο Δημήτρης Μπουραΐμης αποκάλυψε τις πραγματικές του προθέσεις στην υπόθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων.
"Ακόμα και σήμερα, ορισμένοι, νομίζουν ότι μπορούν να φέρουν εδώ, όλο το κόστος της διαχείρισης των απορριμμάτων, χωρίς κανένα όφελος για τον τόπο", τόνισε, ο Δήμαρχος Φυλής. Που σημαίνει, ότι μπορούν να φέρουν εδώ όλο το κόστος της διαχείρισης των απορριμμάτων, αν υπάρξει όφελος για τον τόπο. Ιδού το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας του Δημάρχου, με υπογραμμισμένη την κρίσιμη πρόταση, για να μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Είπα, πρόσφατα, στη συνεδρίαση των Δημάρχων όλης της Χώρας ότι είμαι πολύ περήφανος για το Δήμο Φυλής, για τα Λιόσια, το Ζεφύρι, τη Χασιά, για έναν κυρίως λόγο: Γιατί αν και έχουμε χιλιάδες προβλήματα, αν και για χρόνια υπήρξαμε το αποπαίδι, γιατί αν ακόμα και σήμερα, ορισμένοι, νομίζουν ότι μπορούν να φέρουν εδώ, όλο το κόστος της διαχείρισης των απορριμμάτων, χωρίς κανένα όφελος για τον τόπο, εμείς μπορούμε να πούμε ότι δίνουμε το καλό παράδειγμα σε όλη τη Χώρα. Δεν στραφήκαμε, ποτέ, ο ένας εναντίον του άλλου. Δεν ξεχάσαμε πως είμαστε όλοι μαζί, σε αυτή την κρίση. Αντίθετα συσπειρωθήκαμε περισσότερο, οργανωθήκαμε καλύτερα και με τη βοήθεια του Δήμου και της Εκκλησίας πετύχαμε να μειώσουμε τις συνέπειες της κρίσης.
Δείτε, για του λόγου το αληθές και το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας του Δημάρχου Φυλής: 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου