Την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, η απόφαση του Σωματείου για το λουκέτο στο Δήμο…

Για την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, μετατέθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Φυλής, καθώς, μετά την απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ τη Δευτέρα και την Τρίτη, απεργεί την Τετάρτη και η ΑΔΕΔΥ. Στη Γενική Συνέλευση θα τεθεί θέμα συνέχισης της απεργίας καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι. Αν, φυσικά, στο μεταξύ δεν έχει προκύψει λύση από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής του Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων (ΕΔΣΝΑ), που έχει προγραμματιστεί για τα …χαράματα της Τρίτης, 24 Σεπτεμβρίου (ώρα 7!!!)
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης επιμένει, στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις, ότι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν, οπωσδήποτε, εντός του Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι η αισιοδοξία του προέκυψε από τη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Αν όντως έχουν έτσι τα πράγματα και δεν πρόκειται για μια από τις συνηθισμένες καθησυχαστικές κι άνευ αντικρίσματος δηλώσεις του, τότε θα τεθεί, εκτός ημερήσιας διάταξης, στην Εκτελεστική του ΕΔΣΝΑ η έγκριση της εξόφλησης παλαιότερου εντάλματος 3,5 εκατ. ευρώ, που παραμένει στο συρτάρι του Επιτρόπου, μετά την απόφαση του κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το Λαγκαδά.
Ωστόσο όλα αυτά κινούνται στη σφαίρα των υποθέσεων, καθώς ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το συγκεκριμένο θέμα και το μόνο μέχρι στιγμής δεδομένο είναι η αισιοδοξία την οποία εξέφρασε, μετά τη συνάντησή του με το Δήμαρχο Φυλής.
Αλλά, ως γνωστόν, η αισιοδοξία δεν γεμίζει τα στομάχια… 

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Το σωματείο των εργαζομένων να ενεργοποιηθεί επιτέλους και να ζητήσει με εισαγγελική παραγγελία τους λόγους για τους οποίους τα χρήματα που παίρνει ο Δήμος από το Υπουργείο για ποιους λόγους α. δεν καλύπτουν τις δαπάνες της μισθοδοσίας του και β. Που δαπανώνται αυτά τα χρήματα και γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή