Έβγαλε στη …Συγγρού τους εργαζομένους ο Μπουραΐμης…

Από τη συγκέντρωση των εργαζομένων του Δήμου Φυλής, στη Λεωφόρο Συγγρού,
 έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, στις 30 Ιουλίου 2013
Στην αγοραία γλώσσα, το «βγήκε Συγγρού» σημαίνει ότι κάποιος ή κάποια εκδίδεται, επί χρήμασι, στη γνωστή λεωφόρο του αγοραίου έρωτα.. 
Ευτυχώς οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής δεν εκδόθηκαν στη Συγγρού, όπου τους οδήγησε, στις 30 Ιουλίου ΚΛΙΚ ΕΔΩ, ο Δήμαρχος Φυλής, παρόλο που είχαν τις αντικειμενικές προϋποθέσεις για να το κάνουν. Δηλαδή απόλυτη ανάγκη από χρήματα, λόγω μιας από τις πολλές καθυστερήσεις στη μισθοδοσία που σημειώθηκαν επί της θητείας του. Και θα τους αναγκάσει να πάνε και πάλι, στις 30 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, όπου θα συνεδριάσει το πολυμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων. Ευτυχώς, μόνο τους συνδικαλιστές.
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των τριών Δήμων οι οποίοι συγκρότησαν το Δήμο Φυλής, που οι εργαζόμενοι υποκαθιστούν τη Διοίκηση, για να εξασφαλίσουν το μισθό τους. Όσο για το Δήμαρχο, δεν ιδρώνει το αυτί του κι όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μακαριότητά του, αλλά απειλεί όσους, από δική του υπαιτιότητα, απεργούν. Άλλωστε από τη διαχρονική συμπεριφορά του απέναντι στους εργαζομένους προκύπτει το συμπέρασμα ότι τους θεωρεί, εσαεί, πολιτικούς του ομήρους. 
Γι αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίος ο τίτλος του ΦΥΛΑΡΧΟΥ «Τρίωρες στάσεις εργασίας με το βλέμμα στραμμένο στη Συγγρού» ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Με τον μεταφορικό αυτό τίτλο θέλησε να επισημάνει ότι ο Δήμαρχος Φυλής έχει οδηγήσει τους εργαζομένους στην απόλυτη ένδοια. Κι ότι όχι μόνο δε συναισθάνεται τα προβλήματά τους, αλλά τους χρησιμοποιεί, ενίοτε, για να ικανοποιήσει τα πολιτικά του γούστα. 
Ή και τα πολιτικά του βίτσια άμα λάχει… 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου