Τρίωρες στάσεις εργασίας με το βλέμμα στη Συγγρού…

Oι εργαζόμενοι τόνισαν ότι ο Δήμαρχος δεν μπαίνει, καν, στον κόπο
να τους εξηγήσει γιατί καθυστερεί η μισθοδοσία τους...
Mε τρίωρες στάσεις εργασίας, στο τέλος της βάρδιας, την Παρασκευή 27 και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου Φυλής για την καθυστέρηση στη μισθοδοσία τους. Η μειοψηφία της διοίκησης του Σωματείου πρότεινε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με συνέχιση της απεργίας και καταλήψεις στους χώρους δουλειάς, αλλά η πρότασή της δεν έγινε δεκτή. 
Τώρα τα βλέμματα όλων στρέφονται στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων (ΕΔΣΝΑ), που έχει προγραμματισθεί για τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και στην οποία θα παρευρεθούν τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου. Το αποτέλεσμα της συνεδρίασης θα εκτιμηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, που θα συνεδριάσει, για το σκοπό αυτό, το πρωί της Τρίτης, 1 Οκτωβρίου κι αναλόγως θα αποφασισθεί αν θα συγκληθεί ή όχι η Γενική Συνέλευση. 
Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Σωματείου θα επιδιώξει να συναντηθεί πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Δευτέρας στον ΕΔΣΝΑ, με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔΑ) και Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων, Νίκο Σαράντη. Σκοπός της συνάντησης είναι να τον ενημερώσει για τα προβλήματα των εργαζομένων και πληροφορηθεί τις θέσεις της ΠΕΔΑ για το θέμα των αντισταθμιστικών, από τα οποία εξαρτάται άμεσα η μισθοδοσία του Δήμου Φυλής.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου