Έχασαν το δρόμο για τη Χωματερή της ΦΥΛΗΣ οι Ευρωβουλευτές, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Φυλής (Άνω Λιόσια-Ζεφύρι-Φυλή) θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός να μην συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα των συναντήσεων που έχει η Επιτροπή Αναφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με επιτροπή Αγώνα του δήμου Φυλής και κατοίκων που διαμαρτύρονται για την χωματερή των Άνω Λιοσίων. Μιας χωματερής που σε μέγεθος είναι η μεγαλύτερη του πλανήτη μας, μιας χωματερής που έχει αλλοιώσει το ανάγλυφο της περιοχής μας, μιας χωματερής που μολύνει και σκοτώνει τους κατοίκους της. 
Για τους λόγους αυτούς, ο ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Φυλής ζητά:
1. Η ανωτέρω επιτροπή να δεχτεί αντιπροσωπεία μας καθώς και αντιπροσωπεία κατοίκων του δήμου μας την Τετάρτη 18-9-2013 και ώρα 9:00-10:00 π.μ κατά την συνάντηση που έχει με κατοίκους και φορείς άλλων περιοχών που έχουν στείλει αιτήματα διαμαρτυρίας για τις χωματερές τους.
2. Η αποστολή των ευρωβουλευτών να επισκεφτεί οπωσδήποτε την χωματερή μας πριν την μετάβασή τους προς την Τρίπολη την Τετάρτη 18-9-2013 και μετά την επίσκεψή τους στο Γραμματικό. Εναλλακτικά να μας προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος επίσκεψής τους στην χωματερή Άνω Λιοσίων κατά την επιστροφή τους από την Μεγαλόπολη.
Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΛΗΣ
Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου