Ο Γιώργος Κρητικός ευχαριστεί...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Τις ευχαριστίες του στους φίλους του, για τις ευχές τους και την παρουσία τους στη βάφτιση της εγγονής του ΚΛΙΚ ΕΔΩ, εκφράζει ο Γιώργος Κρητικός, με το παρακάτω ευχαριστήριο: 

Θα ήθελα μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όλους αυτούς που με τίμησαν με την παρουσία τους και ήταν κοντά μου σε μια στιγμή της ζωής μου πρωτόγνωρη για μένα, όπως όταν δείχνεις δημόσια σε μια θρησκευτική τελετή ένα νέο μέλος της οικογενείας σου (για την οικογένεια αυτή που έχεις κάνει τα πάντα) και λες με τον πιο επίσημο τρόπο ότι η μικρή ή μεγάλη ιστορία αυτής της οικογενείας θα συνεχιστεί μέσα από τους αγώνες νέων ανθρώπων που είναι η βιολογική σου συνέχεια. Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει αυτήν την τεράστια ΧΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εύχομαι να σας προκύψει σύντομα. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. 
Ευχαριστώ επίσης και τους φίλους που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας και να τους ευχηθώ να ζήσουν και αυτοί την υπέρτατη χαρά και ευτυχία που ένοιωσα εγώ στη βάπτιση της εγγονής μου και θα ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη από αυτούς που ξέχασα να καλέσω, όχι γιατί δεν το ήθελα αλλά γιατί στην παραζάλη του ευχάριστου γεγονότος έγιναν και λάθη.
Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω και τους φίλους από το facebook, που οι ευχές τους ήταν τόσες πολλές και θερμές που με εξέπληξαν ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. Θα ζητήσω κι απ’ αυτούς συγνώμη, παρόλο που ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να τους καλέσω όλους διότι θα ήθελα μια Εκκλησία με μέγεθος πενταπλάσιο από την ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ και μια αίθουσα για να τους δεξιωθώ τριπλάσια από αυτήν που κάναμε το γλέντι.
Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΟΥ, πρώην Δήμαρχο Άνω Λιοσίων και εν δυνάμει Δήμαρχο του Καλλικρατικού Δήμου Φυλής και την ιστοσελίδα ΦΥΛΑΡΧΟΣ που έδωσε διαστάσεις και δημοσιότητα στην χαρά μου. 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου