Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για τους παλαίμαχους του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ

Το προηγούμενο ραντεβού των παλαιμάχων ήταν γαστριμαργικού περιεχομένου...
Όταν, την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013, στην αποχαιρετιστήρια βραδιά της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, που συνοδεύτηκε με φαγοπότι και οινοποσία, σε ταβέρνα της Χασιάς, έλεγαν ότι το φθινόπωρο θα επιστρέψουν δριμύτεροι ΚΛΙΚ ΕΔΩ, το εννοούσαν. 
Ο λόγος για τους παλαίμαχους του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ, που ξεκινούν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, εντός έδρας, με αντίπαλο την Πεύκη κι ελπίζουν σε ένα καλό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. 
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και όλοι θέλουν να μπουν με το δεξί στη μάχη του πρωταθλήματος. Φυσικά η καλή αγωνιστική πορεία είναι το ζητούμενο, καθώς οι παλαίμαχοι δεν θέλουν να χάνουν ούτε στο τάβλι, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα παραμελήσουν την κοινωνική προσφορά. Άλλωστε έχουν επί σειρά ετών διαπρέψει και στον κοινωνικό τομέα, κάτι που τους αναγνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι του αθλήματος, τόσο εντός, όσο κι εκτός των τειχών. Γι αυτό, άλλωστε, έχουν, διαχρονικά, στο πλευρό τους το Δήμο, για τον οποίο ελπίζουν ότι και φέτος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους. Κάτι που δεν παραλείπει να αναφέρει ο Πρόεδρος και συντονιστής της προσπάθειας, Γιάννης Θειακούλης. «Ξεκινάμε και φέτος το μαραθώνιο του πρωταθλήματος, με τη βεβαιότητα ότι θα μας προσφέρει όμορφες στιγμές στον αγωνιστικό και στον κοινωνικό στίβο. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε καταφέρει, με κοινή αφετηρία το ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε μια οικογένεια, η οποία μάλιστα έχει εξαπλωθεί στις άλλες ομάδες και στην Ένωση Παλαιμάχων. Στην ίδια κατεύθυνση θα κινηθούμε και φέτος κι είμαστε βέβαιοι ότι, με τη στήριξη του Δήμου, ο φετινός απολογισμός θα είναι και πάλι πλούσιος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου