Κι επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών, ο Θανάσης Κατσιγιάννης

Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου Αχαρνών, επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΠΟΛΗ-ΝΕΑ ΠΝΟΗ, γνωστοποίησε με ανοιχτή επιστολή του προς τους Δημότες, ο πρώην Βουλευτής, Θανάσης Κατσιγιάννης.


Ανοιχτή επιστολή του Θανάση Κατσιγιάννη στους δημότες του Δήμου Αχαρνών 

Φίλες, φίλοι 
Μετά από πολλή σκέψη και έχοντας πλήρη επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που αναλαμβάνω, αποφάσισα να ζητήσω την ψήφο σας στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου. Εκλογές καθοριστικές για την τύχη του Δήμου μας. 
Χρόνια τώρα οι Αχαρνές μαραζώνουν, αργοσβήνουν… Τα σκουπίδια μας πνίγουν, κάθε χειμώνα πλημμυρίζουμε, στο οδικό μας δίκτυο επικρατεί αλαλούμ, τα ναρκωτικά βρίσκονται έξω από την πόρτα μας, η εγκληματικότητα καταστρέφει τις ψυχές και τις περιουσίες μας. 
Οι Θρακομακεδόνες βιώνουν μία συνεχή και ακατάπαυστη υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, ο Κόκκινος Μύλος, το Ολυμπιακό Χωριό και οι γειτονιές στην περιφέρεια του Δήμου, νοιώθουν καθημερινά την εγκατάλειψη, την αδιαφορία. 
Η υποβάθμιση σ’ όλο της το μεγαλείο. Κάποτε όμως αυτό το κακό πρέπει να σταματήσει. Κάποτε πρέπει ο τόπος μας να αναπνεύσει ξανά… 
Σ’ αυτή την πόλη γεννήθηκα, μεγάλωσα, μένω. Ζω καθημερινά τα δικά σας προβλήματα που είναι και δικά μου, τους δικούς σας πόθους που είναι και δικοί μου. Και πιστεύω ότι ξέρω τι χρειάζεται για να μπει ο Δήμος μας σε άλλη πορεία. 
Με τους συνεργάτες μου εξετάσαμε στη βάση τους όλα τα προβλήματα και μορφοποιούμε το πρόγραμμά μας, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να κάνουμε τις προτάσεις μας. Προτάσεις πρωτοποριακές και καινοτόμες αλλά ταυτόχρονα ρεαλιστικές και τεκμηριωμένες. 
Στόχος μας είναι, όπως το λέει άλλωστε και το όνομα της παράταξής μας, να ζωντανέψουμε ξανά τον τόπο μας, να του δώσουμε Νέα Πνοή. Με τομές που θα οδηγήσουν άμεσα στην πλήρη αναβάθμισή του, δρομολογώντας τη λύση των προβλημάτων μας. 
Σ’ αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους δίπλα μας, όπου κι αν ανήκετε πολιτικά κι όχι μόνο τώρα αλλά και, κυρίως, μετά τις εκλογές. 
Η παράταξή μας είναι ανοιχτή σε όλους. Δεν υπάρχουν ταξικά φράγματα και κοινωνικές διακρίσεις μεταξύ μας. Δεν υπάρχουν κομματικά τείχη και τοπικιστικές διαφορές. Όλοι, απ’ όποια θέση κι αν βρισκόμαστε, θα παλέψουμε ενωμένοι σα μια γροθιά, για ένα καλύτερο τόπο. 
Ο αγώνας μας είναι αγώνας κοινός. Μαζί θα τον δώσουμε και μαζί θα νικήσουμε. 
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ 
Υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης ΝΕΑ ΠΝΟΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου