Ικανοποίηση στη ΦΛΟΓΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ για τις διακρίσεις στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας

Ο Σταύρος Καταπόδης και η Ελένη Χριστοδουλάκη με τους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια στο πρωτάθλημα ταεκβοντό παίδων-κορασίδων Νοτίου Ελλάδος
Πιστό στο ραντεβού του με τις επιτυχίες, το τμήμα ταεκβοντό της ΦΛΟΓΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΦΥΛΗΣ, συμμετείχε με πέντε αθλητές και αθλήτριες στο πρωτάθλημα παίδων –κορασίδων, Νοτίου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου στη Χαλκίδα. Η συγκομιδή της ομάδας ήταν ικανοποιητική, με ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια κι άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Σταύρο Καταπόδη, που τόνισε ότι δημιουργείται μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από τη χρυσή ομάδα της δεκαετίας του 90, η οποία διακρίθηκε σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Ειδικότερα, το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Ζωή Κρεμμύδα που δεν κατόρθωσε, λόγω τραυματισμού, να αγωνισθεί στον τελικό και τα χάλκινα η Μαρία Καταπόδη και ο Βασίλης Αβραμίκας που αγωνίσθηκε τραυματισμένος στον ημιτελικό και διακομίσθηκε, μετά το τέλος του αγώνα στο νοσοκομείο, για ιατρική φροντίδα. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Βαγγέλης Κρεμμύδας (5η θέση) και η Αναστασία Καρίπη (8η). 
Την ικανοποίησή τους για την εμφάνιση της ομάδας εξέφρασαν ο Πρόεδρος Νίκος Κρεμμύδας κι ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Καρίπης, οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές, στο δάσκαλο Σταύρο Καταπόδη και στους προπονητές Ελένη Χριστοδουλάκη και Γρηγόρη Ποδαρά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου