Ο Σταύρος βιάστηκε να φύγει…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
Η απώλεια ενός παιδιού, είναι από μόνη της μια τραγωδία. Στην περίπτωση του Σταύρου Αυγερινού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με μοτοσυκλέττα, στην οδό Πηνειού, το απόγευμα της Τρίτης, 29 Οκτωβρίου, προστέθηκαν μερικές συγκλονιστικές λεπτομέρειες, που κάνουν αφόρητο τον πόνο για τον πρόωρο χαμό του. 
Η πρώτη είναι ότι ο Σταύρος, που γύρισε στο σπίτι με άδεια από την Κύπρο, όπου υπηρετούσε τη θητεία του, είχε πριν από δύο μέρες τα γενέθλιά του και μάλιστα δημοσίευσε στο facebook ευχαριστίες στους φίλους που του ευχήθηκαν διαδικτυακά. 
Η δεύτερη ότι η μητέρα του, που είχε ξενητευθεί στη Γερμανία για δουλειά, γύρισε άρον-άρον το βράδυ της Τρίτης για την κηδεία του παιδιού της. 
Η τρίτη και πιο συγκλονιστική λεπτομέρεια είναι ότι η πρώτη που έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος, για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ήταν η αδελφή του, που εργάζεται στο παρακείμενο Φαρμακείο. Μάλιστα συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για τον αδελφό της όταν σκούπισε από το πρόσωπό του το αίμα…
Αυτή είναι η τραγική κατάληξη ενός νέου που διψούσε για ζωή κι έχτιζε τα όνειρά του. Λάτρευε τις μοτοσυκλέττες, τα γρήγορα αυτοκίνητα και το ΜΜΑ, ένα μαχητικό σπορ που συνδυάζει όλες τις μορφές πάλης και πολεμικών τεχνών. 
Ο Αυγερινός βιάστηκε να φύγει, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του, που δυσκολεύονται να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί και διαδηλώνουν στον τόπο του ατυχήματος, μη ξέροντας τι άλλο να κάνουν για να εξευμενίσουν το κακό. Στον Παράδεισο θα τον συντροφεύουν τα άλλα αστέρια, με πρώτη και καλύτερη την Πούλια…
Όσο για μας, τους υπολοίπους, ας ορκιστούμε, στη μνήμη του, ότι θα φροντίσουμε να μην ξαναθρηνήσουμε θύματα στην καρμανιόλα της Πηνειού. Κι ότι θα βοηθήσουμε τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν τους κινδύνους της ασφάλτου. 
Μη σου πω και τους εαυτούς μας...

Ο Σταύρος Αυγερινός, φανταράκι στη Κύπρο, στο ρινγκ του ΜΜΑ
και με την αγαπημένη του μοτοσυκλέττα...

6 σχόλια: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Pedia parolo pou den ton ixera to palikari
    Stenehorithika poli .
    Re pedia einai krima na hanonte zoes me tetio tropo !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταύρο μου:'|
    ο θεός διαλέγει να έχει κοντά του τα καλύτερα αστέρια<3:|

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. stavriko kalo ta3idi kai na 3eris apoki pano pou mas vlepis s;agapame oli kai 8a sexoume mesa stin kardiamas

      Διαγραφή