Ποιος είναι ανεπαρκής κ. Δήμαρχε;

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΘΗΣ
Το μόνο που κατάφερε η Διοίκηση του Δήμου Φυλής, μέσα σε μια τετραετία, είναι να εγκαινιάσει ένα μονοπάτι, καταγγέλλει ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, Βαγγέλης Βάθης. Το πλήρες κείμενο της καταγγελίας του έχει ως εξής:

Στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Φυλής στις 12.11.13 συμμετείχα ως αναπληρωματικό μέλος λόγω κωλύματος της κ. Γιαννοπούλου.
Με την έναρξη της συνεδρίασης ζήτησα τον λόγο από τον πρόεδρο (κ. Μπουραΐμη) για να καταγγείλω την μη εμπρόθεσμη επίδοση των θεμάτων και εισηγήσεων της ημερήσιας διάταξης (η συνεδρίαση ήταν στη 13.30 και οι εισηγήσεις και τα θέματα μας δόθηκαν στις 13.40).
Στην παρέμβασή μου αυτή ο κ. Δήμαρχος (πρόεδρος της Ο.Ε.) δε δίστασε να μου πει ότι σε άλλους δήμους δεν δίνονται εισηγήσεις και πρέπει να είμαι ευχαριστημένος που τις πήρα έστω και την ώρα αυτή! Με χαρακτήρισε δε, ανεπαρκή για να συμμετέχω στη συνεδρίαση. 
Νομίζω κ. Δήμαρχε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Η επάρκεια, ή η ανεπάρκεια κάποιου χαρακτηρίζεται από το έργο που αυτός επιτελεί και εσείς κ. Μπουραΐμη, το μόνο που καταφέρατε να κάνετε στα περίπου τέσσερα χρόνια της θητείας σας, είναι να εγκαινιάσετε ένα μονοπάτι που άνοιξε ο ΕΠΟΣ Φυλής στην Πάρνηθα.
Το ΤΙΠΟΤΑ χαρακτηρίζει τη διοίκηση και το έργο σας στο Δήμο μας. Εκτός αν θεωρείτε έργο τις ρουσφετολογικές απευθείας αγορές οικοπέδων, τις ενοικιάσεις καταστημάτων, τις μισθώσεις μηχανημάτων για αποκατάσταση μικροζημιών από έκτακτες περιστάσεις και απευθείας αναθέσεις για εργασίες καθαρισμού μπαζών μες το καταχείμωνο.
Πραγματικά με χαροποιεί που εσείς ο «επαρκής» με χαρακτηρίζετε ανεπαρκή κ. Δήμαρχε. Πραγματικά!!!

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Μπράβο Βαγγέλη και λίγα του είπες. Κανένα έργο σε ένα Δήμο που πνίγεται με την πρώτη βροχή, με σχολεία που λειτουργούν με ελλείψεις, με Δημότες που δεν έχουν να φάνε και ο ανάλγητος Δήμαρχος δεν έχει ιδρύσει ούτε κοινωνικό παντοπωλείο, με απλήρωτους υπαλλήλους. Που δαπανώνται τα αντισταθμιστικά Δήμαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή