«Τρελίτσα» Μπουραΐμη για την κεραία στο Τσουκλίδι…

Aποφασισμένοι να αποτρέψουν την εγκατάσταση της κεραίας της COSMOTE στο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Νικηφόρου Φωκά και Ραγκαβέ, δηλώνουν ο Σύλλογος και οι κάτοικοι του Τσουκλιδίου. Εκείνο που τους εντυπωσίασε είναι η στάση του Δημάρχου,ο οποίος αφού τους δέχθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας, 11 Νοεμβρίου, μετά από αναμονή τουλάχιστον έξι ωρών, ουσιαστικά έριξε σε αυτούς το …φταίξιμο για την εγκατάσταση της κεραίας. Επιστρατεύοντας όλα τα αποθέματα της ευρηματικότητάς του, ο Δημήτρης Μπουραΐμης τους κατηγόρησε ότι δεν παρενέβησαν, κατά τη διαδικασία ένταξης στο σχέδιο, να ενταχθεί το Τσουκλίδι, ως περιοχή αμιγούς κατοικίας, ώστε να απαγορεύεται η εγκατάσταση κεραιών, αλλά και επιχειρήσεων χαμηλής όχλησης... Λες κι εξαρτιόταν από τους κατοίκους η λήψη της απόφασης για τις χρήσεις γης στη συγκεκριμένη, αλλά και στις άλλες συνοικίες του Δήμου. Κι αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος, ποιος ξέρει τι ακόμα θα τους έλεγε. Χαρακτηριστική του κλίματος που επικράτησε στη συνάντηση είναι η ανακοίνωση του Συλλόγου Τσουκλιδίου, την οποία μεταφέρουμε αυτούσια…

Θέλεις να τοποθετήσεις κεραία κινητής τηλεφωνίας;
Θέλεις να φτιάξεις βιοτεχνία εκτός ΒΙΟΠΑ;
ΜΠΟΡΕΙΣ αρκεί να είσαι στον κατάλληλο δήμο όπου οι απαντήσεις των υπεύθυνων της πολεοδομίας είναι υπέρ των δυνατών και των εταιρειών (βάσει νόμων φυσικά) .
Στις 13:00 o δήμαρχος καλούσε σε απολογία τον Διευθυντή της Πολεοδομίας γιατί υπόγραψε έγκριση εγκατάστασης δομικών κατασκευών κινητής τηλεφωνίας και στις 16:00 κατόπιν “ενημέρωσής του” μας είπε ότι ο νόμος έχει αλλάξει και τα πράγματα είναι δύσκολα για την τοπική αυτοδιοίκηση. Το μόνο που δεν μας είπαν, είναι ότι ΦΤΑΙΜΕ, γιατί τα σπίτια μας είναι δίπλα στις βιοτεχνίες που ξεφυτρώνουν στην γειτονιά μας και τα σχολεία ,εκκλησίες , αθλητικά στάδια κοντά στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. 
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Νικολόπουλος Νικόλαος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου