Zωντάνεψαν και τα ερείπια οι DANCE FOR US

Η Σίσσυ Πιτέλη καθοδηγεί και
 χορογραφεί τους DANCE FOR US
Ζωή στα ερείπια έδωσε η χορευτικό ομάδα «dance for us» με την ενέργεια και τον επαγγελματισμό της στην φωτογράφηση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο «Ξενία» Πάρνηθος και σε κεντρικά σημεία του δήμου Φυλής.
Ο καταξιωμένος φωτογράφος, Βασίλης Χατζηδάκης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, αποτυπώνοντας με το φακό του χορευτικές φιγούρες, εκφράσεις και συναισθήματα. Πραγματικός πρωταγωνιστής ο δίχρονος Παύλος Ανδρεάδης αποτέλεσε τη μασκότ της ομάδας κι απογείωσε τη φωτογράφηση αποδεικνύοντας ότι ο χορός δεν έχει ηλικία και ότι η σωστή συνεργασία είναι το κλειδί για το επιζητούμενο αποτέλεσμα.
Ψυχή της ομάδας η χορογράφος Πιτέλη Σίσσυ έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις και στη φωτογράφηση, τονίζοντας τη σημασία της για την προβολή της δουλειάς που γίνεται. Άλλωστε το είχε δηλώσει, από πέρσι, ότι η επιτυχία και η αναγνώριση της ομάδας από την τοπική κοινωνία την έχει αναγκάσει να ανεβάσει υψηλότερα τον πήχυ για φέτος. Κάτι που επιδιώκουν και τα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις πρόβες, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει τη δουλειά σε επαγγελματικό επίπεδο.
Εκείνο που, κατά γενική ομολογία, χρειάζονται πλέον, οι «dance for us» ή επί το ελληνικότερον «χορεύουμε για πάρτη μας» είναι ευκαιρίες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να δείξουν το ταλέντο και τη δουλειά τους κι εκτός της περιοχής. Γιατί εντός των τειχών αποτελούν ήδη πρότυπα για τους συνομηλίκους τους. Κάτι, άλλωστε που επιδιώκει και το πρόγραμμα της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, που εφαρμόζεται για να δώσει στους νέους παραδείγματα δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους.

Οι DANCE FOR US είναι ομάδα όνομα και πράγμα, αλλά δε είναι μόνοι στην προσπάθειά τους, καθώς τους στηρίζει ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Θεοδόσης Δρόλιας. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου