Θα το δούμε, λέει ο Περιφερειακός Διευθυντής για το ΣΕΚ Άνω Λιοσίων

Ο Περιφερειακός Διευθυντής
Εκπαίδευσης Δημήτρης Γκίνης
Ανοιχτό παραμένει το θέμα κατάργησης του 2ου ΣΕΚ Άνω Λιοσίων και της μετακίνησης των μαθητών, που έχουν επιλέξει τις ειδικότητες Ηλεκτρολόγων-Ηλεκτρονικών, στο Ίλιον. 
Αυτό προέκυψε το πρωί της Δευτέρας, 2 Δεκεμβρίου, από τη συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, Δημήτρη Γκίνη, με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Θεοδόση Δρόλια και εκπροσώπους των καθηγητών, των γονέων και των μαθητών, οι οποίοι κατέθεσαν υπομνήματα με τις θέσεις τους. 
Ο Περιφερειακός Διευθυντής επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφού μελετήσει τα υπομνήματα. Ωστόσο άνθρωποι που γνωρίζουν τα εκπαιδευτικά θέματα επιμένουν ότι ο Περιφερειακός Διευθυντής θα εφαρμόσει πιστά τις εντολές της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας οι οποίες κινούνται στο πλαίσιο τω μνημονιακών δεσμεύσεων της χώρας. 
Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν επειδή, παράλληλα με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, ο Δημήτρης Γκίνης είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ (μέλος της Πολιτικής Επιτροπής) κι έχει διατελέσει, διορισμένος από το κόμμα του, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος και Πελοποννήσου ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου